Carambol pe Autostrada Soarelui! 13 mașini s-au ciocnit în drumul spre mare

Autor: Laura Macovei

Accident pe sensul de mers București-Constanța. 13 mașini au fost implicate

Sursa: focuspress.ro

Un accident în lanț în care au fost implicate 13 mașini a avut loc pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers București-Constanța.

Joi dimineață, Autostrada Soarelui a fost scena a două caramboluri succesive pe sensul de mers București-Constanța, pe drumul spre mare. 25 de persoane, inclusiv minori, au fost implicate în aceste accidente, care au avut loc în condiții de trafic intens.

Citește și: Accident nocturn violent în Chiajna: Doi tineri care circulau pe un moped au fost loviți din plin de un autoturism

Carambol pe Autostrada Soarelui. 13 mașini s-au ciocnit în lanț

Primul accident s-a produs în apropierea Podului de la Fetești, unde opt vehicule au fost implicate într-o coliziune față-spate. Traficul a fost restricționat pe banda a doua a sensului de mers către Constanța, ceea ce a dus la întârzieri semnificative pentru șoferi.

Conform Observator, al doilea accident a avut loc în apropiere de localitatea Medgidia și au fost implicate cinci vehicule.

În ambele caramboluri, au fost implicate 25 de persoane, dintre care câțiva minori. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR

Poliția rutieră le recomandă șoferilor să mențină distanța de siguranță față de vehiculele din față, să evite depășirile periculoase și să semnalizeze corespunzător înainte de a efectua orice manevră.

Aceste măsuri sunt esențiale pentru prevenirea accidentelor și asigurarea unui trafic fluent și sigur pe drumurile aglomerate.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!