Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

Author: Alina Petre
Actualizat: 04 sep 2023, 00:00

Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă pe DN1, la ieșirea din Braşov.

Carambolul s-a produs în această dimineață în zona localității Dârste din Brașov. Din primele informații, se pare că nu au fost înregistrate victime. Traficul în zonă a fost blocat.

Citește și: Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați, care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall

Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță

Cauza accidentului în lanț nu ar fi fost viteza șoferilor, ci condițiile meteo nefavorabile și fenomenul de "gheață neagră", un strat de polei atât de subțire încât nu se diferențiază de textura asfaltului.

”În această dimineaţa, pe sensul de mers către Bucureşti a avut loc o coliziune în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule”, conform unui apel transmis la 112, accidentul având loc pe DN1, Braşov- zona Dârste, potrivit news.ro.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au acordat măsuri de prim ajutor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma evenimentului, două persoane au fost evacuate din autoturism, fiind rămase blocate. Alte două persoane au fost evaluate medical la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Accident mortal pe o şosea din Dâmboviţa: doi bărbaţi și-au pierdut viața

Un grav accident s-a produs sâmbătă seara pe DN71, în judeţul Dâmboviţa.

Doi bărbaţi au murit pe loc, iar un al treilea se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean din Târgovişte, după ce autoturismul în care se aflau a ajuns sub roţile unui TIR.

În urma impactului violent, unul dintre pasageri a fost proiectat pe şosea, la zeci de metri distanţă.

Ceilalţi doi au fost găsiți de pompieri incoştienţi, încarceraţi, din nefericire pentru unul dintre ei salvatorii nu au mai putut face nimic. Doar șoferul a scăpat cu viață și a fos transportat de urgență la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului de circulație.

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, în Gorj. Asistenta este în comă, iar pacientul a decedat