Carambol pe o șosea din județul Cluj, cu patru autovehicule. O persoană și-a pierdut viața, iar a doua a rămas prinsă între fiarele contorsionate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 apr 2023, 10:20

Accidentul a avut loc în această dimineață, 10 aprilie, înainte de răsăritul soarelui

Sursa: antena3.ro

Un grav accident a avut loc în județul Cluj, în urma căruia, o persoană și-a pierdut viața, iar a doua a trebuit să fie scoasă dintre fiarele contorsionate. În total, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier de proporții, în județul Cluj. Incidentul a fost produs din cauza unei depășiri.

O femeie a murit, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în Cluj

Două persoane au ajuns la spital, iar a treia a decedat, după ce două autoturisme, o autoutilitară și un autobuz au fost implicate într-un accident ce s-a produs în Florești, județul Cluj.

Accidentul a avut loc în această dimineață, 10 aprilie, înainte de răsăritul soarelui. Conform IPJ Cluj, carambolul s-a produs pe DN1 E60, după ieșirea din localitatea Florești. Potrivit primelor cercetări, o șoferiță, în vârstă de 55 de ani, se deplasa spre Cluj-Napoca. La un moment dat, aceasta s-ar fi angajat într-o depășire, moment în care, a lovit autoutilitara.

Ulterior, autoutilitara ar fi lovit un alt autoturism, aflat pe același sens de mers cu ea, după care, mașina a lovit un autobuz care se îndrepta spre Cluj-Napoca.

Două femei, ambele având aproximativ 50 de ani, au fost scoase din mașină, dar doar una dintre ele a fost transportată la spital.

Citește și: ”Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte acele clipe teribile” Mesajul dureros postat de Monica Odagiu pe Instagram, la scurt timp după accidentul teribil în care a fost implicată

Cea de-a doua personă nu mai era în viață în momentul în care a fost scoasă dinte fiare și, în ciuda tuturor eforturilor și a manevrelor de resuscitare, a trebuit să fie declarat decesul acesteia.

Mai mult decât atât, conform antena3.ro, la spital a ajuns și un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un bărbat a fost găsit mort, pe o șosea din Turda

Un bărbat și-a pierdut viața în Turda, în mijlocul străzii.

Un șofer de taxi ar putea face închisoare, după ce acesta nu a sunat la 112 la timp, victima spunându-i că nu are nevoie de ajutor.

„Eşti bine? Măi, omule, ești bine? Hai, sus! Ai băut? Ești bine? Hai, ridică-te, sus, că te calcă maşinile! Dă măna, hai, sus, măi, omule!”, i-a spus taximetrisul, în momentul în care a văzut bărbatul în mijlocul străzii.

Bărbatul respectiv i-a spus doar „lasă-mă!”, motiv pemntru care, taximetrisul a plecat de la fața locului. Apelul la 112 a fost efectuat de același taximetrist, abia după mai bine de o oră, când, deja, bărbatul era mort.

Citește și: „A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”. Dumitru a cedat, după 40 de ore de deszăpezire continuă. El este cel care a ajutat ambulanța să ajungă la gravida din Botoșani

Înainte ca taximetristul să oprească pentru prima dată, victima a încercat minute în șir să se ridice, dar fără vreo reușită, după ce nu a mai putut ține drumul drept și a căzut în mijlocul străzii.