Caravana Casa Iubirii a ajuns la Cluj-Napoca. Andreea Mantea și echipa celebrului reality-show caută tineri dornici să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 nov 2022, 16:12

Caravana Casa Iubirii a ajuns la Cluj-Napoca

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Andreea Mantea și echipa show-ului ”Casa Iubirii” au poposit la Cluj, acolo unde caută tineri dornici să-și găsească marea iubire în cadrul emisiunii.

Timp de două zile, mai exact vineri și sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, la Hotel Victoria, Cluj, Andreea Mantea și echipa ”Casa Iubirii” așteaptă să întâlnească tineri dornici să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii.

Caravana Casa Iubirii a ajuns la Cluj-Napoca

Andreea Mantea este impresionată de sinceritatea debordantă pe care o au clujeni și a precizat că acest oraș i-a lăsat o impresie foarte bună și își dorește ca și în celelalte orașe să întâlnească oameni la fel de deschiși și sinceri.

Citeste si: Radu i-a pregătit o cine romantică Ancăi, însă cel îl macină cel mai tare este cum va reacționa Kinga. La vederea imaginilor, blondina a izbucnit în lacrimi: ”Anumite momente trebuie să le petreci doar cu acea persoană”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Sper să vad din ce în ce mai multe lucruri frumoase și oameni frumoși, așa cum am văzut până la această oră. Am avut parte de oameni extrem de sinceri. Cluj, ce se întâmplă? Mi se pare fantastic cum sunt de deschiși oamenii, cum sunt de curajoși, cum spun lucrurilor pe nume. Până acum, Clujul mi-a lăsat o impresie foarte bună, pentru că sunt foarte deschiși, foarte sinceri, imediat spun, foarte deschiși.

Așa îmi place, așa vreau să fie toți cei care vor să pășească în ”Casa Iubirii”. Să vină la casting și să zică: eu vreau asta, asta și asta. Am avut o relație acum nu știu cât timp, îmi plac aventurile, nu-mi plac aventurile, adică foarte sinceri, nu au ascuns nimic, așa trebuie să fie, dacă ei sunt sinceri cu noi și noi le vom putea îndeplini dorințele”, a spus
Andreea Mantea de la castingul ”Casa Iubirii” din Cluj.

În următoarele zile, caravana ”Casa Iubirii” își va continua traseul prin țară pentru a găsi oamenii dornici să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii.

  • BISTRITA: 7 noiembrie (Hotel Bistrița 10:00-20:00)
  • CONSTANTA:  12 noiembrie   
  • BRASOV: 18- 19 noiembrie   
  • SIBIU: 25- 26  noiembrie 

Citeste si: Radu, pus la zid de Kinga, după întâlnirea lui cu Anca! „Sunt niște minciuni ordinare” Aflați ce acuzații va lansa și Nicoleta la adresa lui Radu, vineri, 4 noiembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!