Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Cluj!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 aug 2023, 01:40

Andreea Mantea va fi alături de cei care își doresc să participe la emisiunea cu și despre dragoste

Caravana “Casa iubirii” ajunge în acest weekend la Cluj, pe 4 și 5 noiembrie! Astfel, vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 20:00, la Hotel Victoria, Andreea Mantea le va da întâlnire tuturor celor care sunt în căutarea iubirii și care își doresc să aibă șansa de a participa și de a-și găși sufletul pereche în cadrul reality show-ului difuzat Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Cluj!

“Veniți să v ă  faceți prieteni, să trăiți o experiență cu totul specială și, de ce nu, să vă gășiți marea iubire! Vă aștept la Cluj de această dată!”, spune Andreea Mantea.

După ce va fi în Cluj-Napoca, caravana de casting “Casa iubirii”  își va continua drumul și în alte orașe din țară după cum urmează:

Bistriţa – 7 noiembrie (hotel Bistrița 10:00-20:00)

Constanţa: 11-12 noiembrie

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Braşov: 17-18 noiembrie

Sibiu: 19-20 noiembrie

Bucureşti: 23-26 noiembrie

Citeste si: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

 Mai multe informații despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului și Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând:  kanald.ro  .  Reality show-ul “Casa iubirii” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbăta și duminică de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.