Caravana “Roata Norocului” a ajuns la IASI. Vino si TU in Iulius Mall! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 09:55

“Roata Norocului”, un format international de succes, este un concurs pentru toata lumea, indiferent de educatie, varsta, categorie sociala.

 Oricine a a implinit 18 ani si doreste sa isi incerce norocul invartind celebra Roata este invitat sa participe la castingurile organizate in intraga tara, dupa cum urmeaza: 

  • 24 aprilie, Iasi, Iulius Mall 
  • 26 aprilie, Cluj,  Iulius Mall
  • 28 aprilie, Timisoara, Iulius Mall
  • 30 aprilie, Craiova,  Electroputere Parc

 

In fiecare dintre aceste orase vor avea loc, pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea “ Roata Norocului ”, evenimente organizate pentru publicul larg. Astfel, pe intreg parcursul zilei, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca isi doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat,  isi vor putea exersa norocul la Roata si castiga premii instant. Fanii lui Liviu Varciu isi vor putea  cunoaste indeaproape vedeta preferata si interactiona cu acesta in toate orasele mai sus amintite. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

“Roata Norocului”, show-ul prezentat de Liviu Varciu, incepe la sfarsitul lunii mai, la Kanal D!