Care a fost adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Hande Erçel-Kerem Bürsin! Iată ce anume i-a determinat să pună capăt relației lor de iubire!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2022, 16:32

Hande Erçel și Kerem Bürsin, doi actori talentati si apreciati in Turcia

Sursa: gecce.com.tr

Deși păreau un cuplu reușit și solid, Hande Erçel și Kerem Bürsin au decis la începutul anului să pună capăt poveștii lor de iubire!

Frumoși și talentați, Hande Erçel și Kerem Bürsin se potriveau de minune atât pe platourile de filmare, cât și în viață reală. Iar cumplită veste a despărțirii lor a adus multă tristețe fanilor care îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți.

Care a fost adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Hande Erçel-Kerem Bürsin

Indragitii actori Hande Erçel (28 de ani) și Kerem Bürsin (34 de ani) s-au cunoscut încă din anul 2020, când au început să joace împreună în rolurile principale ale serialului „Sen Çal Kapimi”.

După doar câteva luni de la demararea filmărilor, presă din Turcia anunță deja că cei doi actori au devenit iubiți și dincolo de platourile de filmare și formează un cuplu reușit. Abia în octombrie 2021 Hande Erçel și Kerem Bürsin au confirmat că sunt împreună și au început să se afișeze în public țînându-se de mâna, dorindu-și să păstreze pe cât posibil discreția. Presă turcă a scris anul trecut și faptul că după încheierea primului sezon al serialului, cei doi îndrăgostiți au plecat împreună într-o vacanță exotică în Maldive, alături de sora actriței și familia ei.

Citeste si: Hande Erçel şi Kerem Bürsin s-au infectat cu COVID-19 și s-au retras de pe platourile de filmare! Care este starea lor de sănătate în prezent

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste”, a spus atunci Kerem Bursin, potrivit tvmania.ro

Însă la finalul anului 2021 au început să se audă primele zvonuri că cei doi actori ar fi pus capăt relației lor, iar recent au apărut informații care au confirmat despărțirea.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, jurnalistă Birsen Altuntaș a precizat că Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt separați de circa trei săptămâni. Și se pare că cei doi actori s-au despărțit din cauza divergențelor de opinii.

Citeste si: Celebra actriță Hande Erçel, suferință cumplită după pierderea celei mai dragi persoane din viața sa! Iată ce mesaj a transmis actrița în lumea de dincolo!