Care a fost cauza morții lui Călin Doboș, esteticianul preferat al vedetelor! Manevrele de resuscitare au fost în zadar

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 oct 2022, 21:18

Călin Doboș a murit azi, într-un accident rutier pe Pasajul Basarab! Era esteticianul preferat al vedetelor

Sursa: Facebook Călin Doboș

A murit Călin Doboș, esteticianul favorit al vedetelor. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier violent, care a avut loc astăzi, pe Pasajul Basarab.

UPDATE: „La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conducătorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

Călin Doboș a murit în urma unui grav accident rutier petrecut astăzi, pe Pasajul Basarab. Ani de zile a operat mai multe vedete cunoscute de la noi din țară, precum Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă.

Călin Doboș era medicul estetician preferat de vedete. 

În jurul orei 12.20, a avut loc accidentul în care medicul estetician și-a pierdut viața, pe Pasajul Basarab.

A murit Călin Doboș, medicul estetician preferat de vedete

Potrivit primelor informații transmise de oamenii legii care au venit la locul tragediei, Călin Doboș se afla pe scuter și a pierdut controlul direcției de deplasare atunci când a avut loc impactul extrem de grav.

Călin Doboș a suferit leziuni incompatibile cu viața și a decedat pe loc. Imediat după impact, traficul a fost oprit pe Pasajul Basarab, sensul Grozăvești – Titulescu. Nu există alte vehicule implicate în accident.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cine era Ionel Lazăr, cântărețul de muzică populară care s-a stins din viață la doar 47 de ani. Bărbatul s-a luptat săptămâni întregi în spital

Călin Doboș era unul dintre cei mai cunoscuți și preferați medici esteticieni de la noi din țară. A operat vedete precum Bianca Drăgușanu, Simona Trașcă și multe alte personalități din showbiz-ul românesc.

Călin Doboș a fost condamnat pentru ucidere din culpă 

Acum ceva timp, Călin Doboș a fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă. Inițial, medicul estetician preferat de vedete a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, dar și interzicerea de a mai profesa ca medic timp de patru ani.

Citeste si: O nouă crimă a avut loc în Teleorman! Un băiat de 18 ani și iubita sa de 16 ani au fost uciși în casă

Călin Doboș i-a făcut operația de liposucție unei tinere în vârstă de 36 de ani din Brăila acum ceva timpp, într-o clinică privată din Galaţi dar, din nefericire, femeia a murit după ce a suferit mai multe perforaţii ale intestinului.

Știre în curs de actualizare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.