Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

Autor: Lavinia Medrea

Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

Sursa: Instagram Dan Negru

Dan Negru, prezentatorul TV de la Kanal D, a fost bun prieten cu Alexandru Arșinel, un regretat mare actor din România.

Dan Negru, îndrăgitul prezentator TV de la Kanal D aș show-ului „Jocul Cuvintelor”, a fost în relații foarte apropiate cu Alexandru Arșinel. Cei doi au fost prieteni la cataramă, iar lipsa regretatului actor din viața lui Dan Negru îl determină să readucă aminte oamenilor cât de minunat era ca om și ca actor.

Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel

Recent, Dan Negru a publicat o filmare cu Alexandru Arșinel, în care a prezentat una dintre ultimele discuții pe care le-a purtat cu marele maestru. Regretatul actor și-ar fi dorit să pună capăt „golănelii” din televiziune alături de Dan Negru, pe care l-a considerat singurul capabil de acest lucru. Astăzi, pe 29 septembrie 2023, s-a împlinit un an de când Alexandru Arșinel nu mai este printre noi. 

Citește și: „Dacă statul reușea să recupereze bani de la infractori, atunci Bucureștiul era Hong Kong” Dan Negru vorbește despre banii furați de la statul român

„Ăsta e unul din ultimele mele dialoguri pe care le-am avut cu Arșinel. A trecut fix un an de când Arșinel a murit. L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv „golăneala” din televiziuni.

Era necăjit ca România are doar showuri "golănești" și că au dispărut cele de tip varietăți cu actori și cântăreți pe care totuși le găsești pe toate TV din lume. Le difuzează și RAI și TF1 sau BBC.

Am povestit despre umilința actorului tânăr care ca să apară azi la TV e nevoit să se maimuțărească, să gătească mâncare sau să se înjosească în reality-uri.

Cea mai reușită variantă europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney!

Citește și: „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Baloo al lui Rudyard Kipling care zicea: Luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă... , a scris Dan Negru, pe contul lui de Instagram, la împlinirea unui an de la moartea lui Alexandru Arșinel. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Conversația dintre Dan Negru și Alexandru Arșinel

Pe lângă mesajul și videoclipul emoționante publicate de Dan Negru, prezentatorul TV a publicat alături de acestea și o înregistrare cu una dintre ultimele conversații pe care le-a purtat cu Alexandru Arșinel. Regretatul titan al actoriei române îi mărturisea lui Dan Negru, la acea vreme, că s-a gândit că poate să schimbe ceva în televiziune doar cu ajutorul lui. 

Dan Negru: Mi-e dor să ne vedem, maestre, și când vă întoarceți ne auzim și le punem la punct și rezolvăm golăneala asta cumva!

Alexandru Arșinel: M-am gândit că numai cu tine pot s-o fac. 

Dan Negru: Să dea Dumnezeu. Să dea Dumnezeu să fie bine. Să vă fie bine la Dolhasca mâine și ne auzim!

Alexandru Arșinel: Mulțumesc frumos. Mulțumesc, dragule.

Dan Negru: Vă aștept să mă sunați și vin la dumneavoastră la teatru să ne vedem și să rezolvăm golăneala!

Alexandru Arșinel: Da, da. Te sărut, dragule!

Dan Negru: Vă îmbrățișez, maestre, cu drag!