Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut vreodată Ema Karter: ”Într-o catedrala din Las Vegas ”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 mar 2023, 21:23

A întreținut Ema Karter vreodată relații intime în public?

Sursa: Captură YouTube/ Instagram

Ema Karter a vorbit deschis despre viața sa personală, la ”Detectorul de minciuni”, unde a fost supusă la un test extrem de dur.

Invitată la ”Detectorul de minciuni”, emisiunea online moderată de Bianca Drăgușanu, pe care o puteți urmări în fiecare joi, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube ”theXclusive”. Tânăra a răspuns la cele mai incomode întrebări adresate de îndrăgita moderatoare. Ema Karter, asumată ca de fiecare dată, a făcut dezvăluiri controversate din culisele vieții sale intime.

A întreținut Ema Karter vreodată relații intime în public?

Bianca Drăgușanu nu a lăsat deloc garda jos și i-a adresat Emei Karter cele mai dure întrebări, care au lăsat să iasă la iveală detalii incredibil din culisele vieții sale intime.

Asumată, ca de fiecare dată, Ema Karter a mărturisit că cel mai nebunesc loc, public, în care a întreținut relații intime cu un bărbat a fost într-o catedrală, totul s-a întâmplat în Las Vegas.

Bianca Drăgușanu:”Ai făcut vreodată sex în public?”

Ema Karter: ”Da!”

Bianca Drăgușanu: ”Da? Unde? Ce public aveai?”

Ema Karter:”A fost în Las Vegas, sper să nu-mi iau foarte mult hate pe chestia asta, într-o catedrală.”

Bianca Drăgușanu: ”Filmai ceva?”

Ema Karter: ”Nu, nu filmam ceva.”

Bianca Drăgușanu: ”A fost ceva spontan?”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ema Karter: ”A fost ceva spontan”

Citește și: A întreținut Ema Karter relații intime cu o femeie? Ce spune tânăra despre avansurile primite din parte sexului frumos: ”Mi-a plăcut de ea”

Catedrala nu a fost singurul loc care i-a trezit apetitul tinerei, aceasta a mai dezvăluit că a întreținut relații intime și în autobuz sau în cabina de probă.

Octav și Bianca Drăgușanu au fost surprinși de sinceritatea ei.

A întreținut Ema Karter relații intime cu o femeie?

Ema Karter nu se ascunde după deget, extrem de sinceră și asumată, a recunoscut că a întreținut relații intime cu foarte multe femei, astfel încât nu mai știe numărul lor.

Bianca Drăgușanu:”De câte ori ai făcut-o cu o femeie?”

Ema Karter: ”De foarte multe ori, nu știu, nu știu să-ți dau un număr.”

Bianca Drăgușanu: ”Presupun că ți-a plăcut?”

Ema Karter: ”Eu am filmări la care merg și sunt și cu femei și cu bărbați. Sau și cu femei și cu bărați, în același timp”.

Citește și: „Eu eram dezbrăcată, pe un fotoliu”. Ema Karter povestește momentul în care părinții ei au aflat din ce câștigă bani: „Nu sunt fericiți cu ceea ce fac”