Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru și-a pus capăt zilelor dându-și foc. Mama lui a dezvăluit totul: „Singurul viciu”

Author: Lavinia Medrea

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru și-a pus capăt zilelor dându-și foc

Sursa: Facebook Alexandru Gogoase

Mama lui Alexandru, tânărul din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc în fața unei case de pariuri, a demontat faptul că fiul ei s-ar fi sinucis din cauza faptului că a pierdut la păcănele.

Alexandru a fost un copil bun și cuminte și a ales să-și ia viața la doar 19 ani, dându-și foc într-o zonă aglomerată din Râmnicu Vâlcea. Băiatul a pierit sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor care nu au intervenit să-l ajute.

Motivul pentru care Alexandru și-a pus capăt zilelor dându-și foc

Alexandru și-ar fi premeditat gestul șocant. Pe contul lui de TikTok, tânărul a arătat de mai multe ori că suferă, dar nimeni nu a văzut că strigă, de fapt, după ajutor.

În ultimele mesaje pe care le-a postat, Alexandru a vorbit despre moarte.

Citește și: „Nu am crezut niciodată în sinucidere”. Femeia găsită fără viață într-un râu din Italia, la trei zile de la dispariție, ar fi fost asasinată

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac.

Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”
, este mesajul transmis de Alexandru.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandru nu s-a sinucis din cauză că a pierdut la aparate

„Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă în dimineaţa asta nu ştiu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic... A zis: "mami, plec, mă întâlnesc cu nişte băieţi. După aia, mă duc." Că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu ştiu care restaurant”, a declarat mama lui Alexandru.

Conform unor informații inițiale, Alexandru și-ar fi dat foc din cauza faptului că a pierdut bani la jocurile de noroc.

Familia este încremenită de durere, dar mama băiatului spune că fiul ei nu avea viciul păcănelelor.

Citește și: VIDEO Momentul în care un tânăr de doar 23 de ani s-a aruncat în fața unui autobuz pe bulevardul Magheru

„Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era.

Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era că fuma. În rest nu avea niciun viciu”, a spus mama lui Alexandru.

„El a fost elevul nostru. În clasa a 11-a, respectiv februarie 2022 s-a transferat la liceul tehnologic”, a declarat Maria Păuşescu, directoarea Colegiului Economic Râmnicu Vâlcea.

„Un copil a avut nevoie de ajutor şi nimeni nu s-a implicat.

Oamenii nu intervin din comoditate, din frică. În schimb, scoatem telefonul mobil şi filmăm să putem strânge like-uri”, a afirmat Radu Leca, psiholog.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.