Care a fost, de fapt, reacția Alexiei Eram cu privire la sărutul dintre iubitul ei și Mira? Prima apariție împreună la TV: ''Ea tremura''

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 nov 2021, 09:24
mario fresh Foto(4)

Mario Fresh si Mira, in platoul emisiunii Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Celebrii cântăreți Mario Fresh și Mira au creat multa valva cu sărutul din cel mai recent videoclip realizat împreună.

Sărutul dintre Mario Fresh și Mira din cadrul videoclipului realizat pentru prima lor piesa cantata împreună, a creat o adevărată isterie în mediul online, iscând multe controverse. La scurta vreme de la apariția clipului aferent piesei lor, au început să se vehiculeze și zvonuri cu privire la o posibila despărțire a cântărețului de iubita lui Alexia Eram, despre care s-a spus că ar fi fost deranjata de gestul celor doi.

Mario Fresh și Mira, prima apariție împreună la TV după ce s-au fotografiat sarutandu-se!

În cele din urma, Mario Fresh și Mira au ținut să sublinieze faptul că intre ei nu exista nimic mai mult decât o simpla colaborare profesionala. Cei doi artiști au decis să realizeze o prima piesa împreună și apoi să filmeze și un videoclip pentru a-l promova și în mediul online.

Astfel, Mario Fresh și Mira au ajuns să filmeze acele scene în care trebuia să para doi îndrăgostiți cu gesturi tandre și romantice. Iar de aici au apărut și multele zvonuri și controverse.
Invitați în aceasta după amiază în platoul emisiunii Teo Show, Mario Fresh și Mira și-au dorit neapărat să lămurească toate acele neînțelegeri și controverse apărute la adresa lor, odată cu lansarea videoclipului pentru piesa lor.

Citeste si: Prima reacție a lui Mario Fresh, după ce Mira a postat o fotografie cu ei în care apar sărutându-se. Ce a postat artistul pe Instagram

"Pentru mine a fost simplu! Ea tremura, eu nu eram deloc panicat! Pe bune, doar te pup aici, un pic așa, aici în colt și gata! Și asta a fost!",

a spus Mario Fresh.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebat de Bursucu și Teo, cum a reacționat Alexia, la vederea videoclipului, Mario Fresh a mărturisit faptul că iubita lui nu a fost deloc geloasa pentru că are încredere deplina în el, ci dimpotrivă a spus că

îi place foarte mult piesa și că Mira canta foarte bine.

"Ea a spus: E ok! Îmi place foarte mult piesa și Mira canta ok! Deci mi se pare ok! Un cadru e ok!", a spus Mario Fresh despre iubita sa.

Citeste si: Mario Fresh, gest neașteptat la adresa Alexiei Eram, după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit!