Care a fost motivul real al divorțului dintre Ileana Badiu și Dinu Pescariu: „Adică împreună am decis că suntem prea tineri...”

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 27 mai 2024, 09:18

Ileana Badiu, mărturisiri neașteptate despre divorțul de Dinu Pescariu 

Sursa: Captură YouTube

Ileana Badiu a spus adevărul despre divorțul de Dinu Pescariu, la 20 de ani de la despărțire. Iată ce mărturisiri neștiute a făcut actrița despre separare!

Ileana Badiu și Dinu Pescariu au format un cuplu extrem de apreciat în lumea mondenă, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când au decis să pună punct căsniciei, după doar 3 ani de la căsătorie. Deși părea că au relația perfectă, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia lor, astfel că o mulțime de speculații au apărut în spațiul public. La momentul acela se zvonea că fostul tenismen și actrița au ajuns să se despartă din cauza infidelității sau a altor motive.

Cu toate acestea, acum, Ileana Badiu a spus adevărul despre motivul real al divorțului și a făcut mărturisiri de-a dreptul neștiute. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Ileana Badiu, adevărul despre divorțul de Dinu Pescariu

Ileana Badiu și fostul tenismen au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când actrița avea doar 14 ani, însă după o perioadă lungă de timp s-au întâlnit, din nou, și au decis să formeze un cuplu.

După doar 5 luni de relație, cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și au spus marele „DA”. Deși părea că au relația perfectă, căsnicia celor doi a ajuns la final după 3 ani. La momentul acela, actrița și Dinu Pescariu au decis să meargă pe drumuri separate într-o discreție totală, fără să declare public ceea ce s-a întâmplat între ei.

Tocmai de aceea, o mulțime de zvonuri și speculații au apărut rapid în spațiul public.

Ei bine, în perioada aceea, anumite zvonuri spuneau că cei doi au ajuns la despărțire din cauza infidelității sau a altor motive de genul acesta. Astfel, mai mulți oameni se întreabă și în prezent ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt, și care a fost motivul real al separării. Răspunsul la această întrebare l-a oferit chiar Ileana Badiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Se pare că actrița și fostul tenismen au ajuns să pună punct căsniciei în momentul în care și-au dat seama că sunt prea tineri să își strice viața împreună, din cauza nepotrivirii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Nu este divorțul un eșec, în contextul în care cuplul decide că drumurile se separă.

Sigur că nimeni nu se căsătorește cu gândul că va divorța, dar presiunea divorțului ca fiind un eșec nu este o presiune firească. Până la urmă, divorțul eliberează doi oameni pentru o viață mai fericită, poate. La noi, în contextul acestei relații, divorțul a fost consensual, adică împreună am decis că suntem prea tineri să încercăm să ne stricăm viața împreună. Mai bine să acceptăm ideea că nu a funcționat între noi și să avem dreptul fiecare dintre noi în a-și reface viața, ceea ce s-a și întâmplat în ambele părți.
Eu nu văd divorțul ca fiind un eșec, de multe ori este o eliberare.”
, a spus Ileana Badiu, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai.

Citește și: Ileana Badiu: "Am pierdut 8 sarcini." Povestea traumatizantă a soției lui Cătălin Badiu în încercarea de a deveni mamă

Cei doi au rămas în relații bune, după separare

În cadrul aceleiași emisiuni, Ileana Badiu a mărturisit și faptul că a rămas în relații foarte bune cu fostul ei partener. Se pare că cei doi au ales de comun acord să pună punct relației și au făcut acest lucru între-un mod asumat, înțelept și matur. Tocmai de aceea, actrița spune cu sinceritate că este foarte mândră de modul în care au divorțat, având în vedere că la momentul acela despărțirile erau foarte mediatizate și cu scandal. Totodată, aceasta a subliniat faptul că a ieșit extrem de câștigată din căsnicia cu Dinu Pescariu, ținând cont că fostul tenismeni i-a rămas prieten.

„Am spus tot timpul și spun și acum, sunt mândră de modul în care am divorțat, mai degrabă, decât ăla în care ne-am căsătorit. Eram, totuși, doi oameni foarte tineri, într-o epocă în care despărțirile erau... Noi nu am generat deloc un subiect de circ, pentru că nu a fost cazul. Ne-am despărțit foarte asumat, foarte înțelept, foarte matur. Am pierdut un soț, dar am câștigat un prieten. Deci orice ar fi, dacă aș trage o linie, eu am ieșit câștigată din această căsătorie.”, a mai spus Ileana Badiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.