Cui a aparținut ideea reuniunii trupei A.S.I.A „Cererea de spectacole a fost foarte mare” Artista Iana Novac a spus totul despre colegele de trupă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 aug 2023, 15:50

Iana Novac

Sursa: Instagram- Iana Novac

Iana Novac, una dintre componentele trupei A.S.I.A a venit în emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre viața ei, dar și despre succesul reuniunii trupei atât de îndrăgite.

 

Având o voce spectaculoasă, Iana Novac susține că totul a pornit de la un spectacol susținut de ea la Sala Palatului, acolo unde le-a invitat și pe fostele sale colege de trupă.

Iana Novac a vorbit despre trupa A.S.I.A și despre colegele sale

Pentru a marca 20 de ani de activitate, Iana Novac a susținut un adevărat show la Sala Palatului, acolo unde a cântat și cu fostele sale colege din trupa A.S.I.A. Oamenii au răspuns pozitiv la vederea lor pe scenă împreună, iar cererea de

spectacole a fost atât de mare, încât s-au gândit la posibilitatea de a readuce trupa la viață.

Citește și: „Era penibil, efectiv”. Jasmine, Andreea, Diana și Aza au adus distracția și voia bună în platou! Concurentele au fost induse în eroare

„Ne-am dat seama că ne-a fost atât de dor unele de altele și am zis hai.

A ieșit o chestie extraordinară deși unii au ținut partea colegei noastre din trecut. Dar a fost în zadar supărarea ei, nu avea motiv să fie supărată. Nu am reușit să stăm să vorbim față în față”
, a spus Iana Novac.

Citește și: Iana Novac, fosta componentă a trupei A.S.I.A, are o familie superbă, doi copii minunați și un soț iubitor. Cum reușește soprana să se împartă între scenă și viața de familie

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iana Novac susține că ideea i-a aparținut soțului ei care îi este și manager, iar acum se împarte între trupa A.S.I.A și cariera solo. Artista este mulțumită de faptul că a adus atâta bucurie în sufletul unor oameni.

O altă pasiune a artistei este gătitul

Iana Novac a dezvăluit faptul că fiica ei a împlinit vârsta de 10 ani și marea ei dorință a fost să-și țină petrecerea acasă, astfel artista a gătit pentru 30 de persoane, lucru de care fetița ei a fost foarte mândră.

Citește și: Oana Roman este în stare de șoc după accidentul de la 2 Mai „Unul dintre tinerii care au murit are un tată cu care am lucrat”

„Am făcut niște creveți în unt și cu pătrunjel, am făcut o plăcintă turcească senzațională și am făcut trei torturi. Plăcinta turcească este cartea mea de vizită atunci când vreau să impresionez musafirii”, a dezvăluit Iana Novac.

Citește și: „Trebuie să am grijă de Viorel. Cea mai mare dorință a Oanei Lis. În lacrimi, vedeta a vorbit despre Viorel Lis

Iana Novac se consideră o norocoasă că poate lucra alături de soțul său, însă acest lucru poate aduce și anumite discuții. Artista a dezvăluit faptul că ea și soțul ei sunt două personalități puternice, dar și raționale.