Care a fost prima reacție a Simonei Halep, când a aflat verdictul TAS: „Băieți, este decizia corectă” Sportiva a jucat deja primul meci la Miami Open

Autor: Laura Macovei

Care a fost prima reacție a Simonei Halep, când a aflat verdictul TAS: „Băieți, este decizia corectă” Sportiva a jucat deja primul meci la Miami Open

Sursa: Simona Halep FB

Simona Halep a primit recent cea mai bună veste: TAS a redus suspendarea acesteia la doar 9 luni, iar sportiva a avut deja primul meci la Miami Open 2024.

Simona Halep a revenit pe teren, mai fericită ca niciodată, după reducerea suspendării la doar 9 luni de la 4 ani, cât era stabilit inițial.

Prima reacție a Simonei Halep, când a aflat verdictul TAS

Simona Halep a vorbit într-un interviu despre reacția pe care a avut-o atunci când a aflat că i s-a făcut, în sfârșit, dreptate.

„Vorbeam cu avocaţii mei şi zâmbeam.

Le-am spus: "Băieţi, decizia este corectă". Eram atât de fericită. Aveam lacrimi după ce am terminat convorbirea cu ei. Eram fericită că adevărul a ieşit la iveală şi că decizia a fost corectă. Aşadar, 18 luni de stres au luat sfârşit, iar eu puteam acum să mă duc să joc tenis. Pentru că cel mai dificil lucru a fost că nu am putut să merg să văd un meci de tenis.
A fost un dezastru pentru un jucător de tenis. Pentru că am fost suspendată, nu am putut nici măcar să mă uit la un meci de tenis (la un turneu). Aşa că a fost dificil,”
a spus Simona Halep pentru WTA Insider.

Citește și: „Halep a fost o întâmplare!” Dan Negru, mesaj controversat după reîntoarcerea Simonei Halep la Miami Open

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

De asemenea, tenismena se îngrijora pentru revenirea pe teren, deoarece era conștientă că, după o perioadă lungă de pauză, lucrurile nu vor mai fi la fel. Cu toate acestea, Simona a mărturisit că publicul său a susținut-o până în ultimul moment și este mereu alături de ea.

„De fapt, când eram în avion, i-am spus mamei mele că eram super nervoasă pentru că nu ştiam la ce să mă aştept de la oameni.

Când ai o perioadă atât de dificilă, nu ştii cum te vor vedea sau cum te vor trata oamenii. Dar în prima zi, a fost incredibil. Aşa că apoi stresul a dispărut şi nu m-am mai stresat în acest sens. Am ştiut că pe teren va fi bine. Publicul a fost incredibil. Aşa că afecţiunea pe care am primit-o este chiar mai mult decât tot ce am avut până acum,” a mai spus Simona.

Ce planuri de viitor are Simona Halep

În ceea ce privește revenirea pe teren și viitoare planuri în cariera sa, Simona Halep a declarat că nu se grăbește și nici nu are un plan anume. Își dorește doar ca, alături de Carlos, să recupereze din urmă și să revină în formă.

„Nu am un plan. Vreau să joc cât mai mult posibil pentru a-mi recăpăta ritmul.

Sunt bătrână. Nu mai sunt atât de tânără şi trebuie să gestionez foarte bine revenirea. Nu vreau să mă accidentez. Majoritatea oamenilor mi-au spus să fiu îngrijorată pentru că 18 luni înseamnă mult şi trebuie să o iau încet. Aşa că trebuie să vorbesc cu Carlos şi vom decide împreună, cu siguranţă,” a declarat sportiva.

Citește și: Cine era Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, care a murit la doar 42 de ani: Povestea lor de dragoste a uimit pe toată lumea

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?