Care a fost reacţia lu Messi, după primul meci în care a fost eliminat la Barcelona

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 20 iul 2022, 15:05
Lionel Messi si antrenorul FC BarcelonaRonals Koeman

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a luat decizia riscantă de a-l pune titular pe Messi după o accidentare. Echipa a pierdut finala în Supercupa Spaniei.

FC Barcelona a suferit un eşec în Supercupa Spaniei  cu Athletic Bilbao. Finala a fost pierdută cu scorul de 2-3. Antrenorul olandez Ronald Koeman a decis să îl implice pe  Lionel Messi  ca titular în acest meci, deşi era de abia refăcut după o accidentare. Astfel, el a fost eliminat pentru prima oară la Barcelona, după ce l-a lovit pe Asier Villalibre.

''Cred că după atâţia ani la cel mai înalt nivel, el ştie când poate juca şi când nu poate juca.

Am vorbit cu el şi mi-a spus că este pregătit suficient pentru a juca. A dat maximum pe teren'',  declara Ronald Koeman. 

Ce riscă Lionel Messi, după această decizie

Messi a primit primit primul cartonaș roșu din întreaga sa carieră, la nivel de echipă de club de seniori. Premiera vine după 753 de meciuri oficiale jucate pentru Barcelona. Lionel Messi a mai fost eliminat direct de două ori de-a lungul carierei, dar de fiecare dată la echipa națională a Argentinei.

Lionel Messi riscă o suspendare de patru până la 12 etape, pentru că și-a lovit adversarul antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a declarat că este dezamăgit de rezultat, însă acest eşec nu reprezintă un pas înapoi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reacţia antrenorului Barcelonei după ratarea din Supercupa Spaniei

Partida a fost dominată de Barca, care a condus de două ori prin golurile lui Antoine Griezmann (40, 77). Athletic Bilbao a egalat, însă, de fiecare oară prin prin Oscar de Marcos (42) şi Asier Villalibre (90). În prelungiri, cei de la Bilbao au punctat decisiv prin Inaki Williams (93), potrivit digisport.ro.

''Suntem decepţionaţi, trişti după acest rezultat.

Finalele se joacă pentru a le câştiga, nu pentru a le pierde. Dar nu vom avea prea mult timp de recuperare, urmează cupa şi apoi campionatul, care se reia rapid. Am văzut lucruri pe care le-am îmbunătăţit şi alte lucruri care trebuie îmbunătăţite, mai ales în apărare. În careul nostru trebui să fim mai tranşanţi, aici putem progresa. Eu am dat maximum din ce putem da în munca mea.

Citeste si: Cine e mai valoros: Messi sau Ronaldo? Raspunsul unui faimos antrenor italian

Nu este foarte important că am pierdut, cum n-ar fi fost foarte important dacă am fi câştigat. Dar să fim învinşi a fost foarte dificil, cu siguranţă. Nu este însă un pas înapoi. Să câştigi este mereu bine pentru a arăta că suntem pe drumul cel bun, dar nu este decât un meci, Supercupa Spaniei, şi vom arăta rapid în următoarele meciuri că suntem pe drumul cel bun'',  a spus Koeman după finala Supercupei Spaniei de la

Sevilla.

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc: A murit "Boxeru"! Reacția lui MM Stoica