Care a fost strategia lui Andrei Stoica la “Exatlon”, atunci cand senzatia de foame punea stapanire pe el?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2018, 11:35
video Foto(4)

Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimosilor care a parasit competitia “Exatlon”, in urma unei accidentari misterioase a facut marturisiri inedite.

Cele doua vedete au povestit despre experienta traita la “Exatlon”. Multiplul campion mondial la kickboxing a slabit peste zece kilograme, in cele noua saptamani de competitie, iar rezultate vizibile se vad si la ceilalti concurenti care au ramas in concurs.
“Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc”, a spus Andrei Stoica.

„Noi aveam aceeasi portie de mancare ca fetele. Nici macar ele nu se saturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda si Diana aveau momente cand imi dadeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine”, adauga acesta.
Andrei Stoica: „Dormeam ca sa uit de foame”

„Primele doua saptamani au fost cele mai grele.
Cand miza era mancarea, ne saturam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca sa uit de foame”, a dezvaluit sportivul.