Care a fost ultima dorință a Mioarei Roman! Fosta soție a lui Petre Roman a plecat la ceruri cu un mare regret

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 feb 2024, 11:27

Care a fost ultima dorință a Mioarei Roman! Fosta soție a lui Petre Roman a plecat la ceruri cu un mare regret

Sursa: Unica/arhivă

Mioara Roman a trecut în neființă la data de 23 februarie, în timpul nopții. Toți cei care au cunoscut-o pe fosta soție a lui Petre Roman au fost profund îndurerați atunci când au condus-o pe ultimul drum, înmormântarea având loc chiar ieri, 26 februarie.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, într-un azil pentru vârstnici din Snagov. Decesul acesteia a survenit în somn, în urma unui stop cardio-respirator.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum pe 26 februarie, la Cimitirul Reînvierea. Familia și prietenii au fost prezenți pentru un ultim omagiu adus unei femei de o eleganță aparte, dar și unei mame și foste soții.

Mioara Roman a fost jurnalistă și profesoară de Limba arabă.

Care a fost ultima dorință a Mioarei Roman

Se pare că Mioara Roman parcă și-a prevestit sfârșitul, mărturisindu-i fiicei sale, Oana Roman, că și-ar dori să moară în somn, fără durere și liniștită.

„La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri.

A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat liniștită. În pace și așa cum și-a dorit. Mereu a spus că vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”
, a spus Oana Roman.

Citește și: Mioara Roman nu avea nici 20 de ani când s-a măritat prima dată. Este incredibil unde l-a cunoscut pe primul soț

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dumnezeu a reușit să-i îndeplinească astfel ultima sa dorință.

Fosta soție a lui Petre Roman a plecat la ceruri cu un mare regret

Cu toate acestea, Mioara Roman a avut și un regret, iar acum familia se va confrunta cu o situație neplăcută.

Fosta jurnalistă a lăsat în urmă o povară financiară substanțială, o datorie de aproximativ 300.000 de euro. Această sumă considerabilă a determinat și instituirea unei popriri pe pensia sa, adăugând un aspect dificil perioadei de doliu pentru familia Roman.

Citește și: Detaliul incredibil care nu s-a văzut la înmormântarea Mioarei Roman! Oana Roman, sfâșiată de durere când și-a luat adio de la mama ei

Așadar, în ciuda momentului trist al despărțirii, familia și cei apropiați se confruntă și cu provocarea gestionării acestei datorii uriașe.

Familia va trebui să treacă prin acest moment dificil cu mult curaj, iar Mioara Roman va rămâne în amintirile tuturor ca fiind o doamnă distinsă și respectabilă.