Care a fost ultima dorință a unui român închis pentru două infracțiuni. Tânărul de 26 de ani fost găsit fără suflare în patul celulei sale din Italia

Author: Lavinia Medrea

Care a fost ultima dorință a unui român închis pentru două infracțiuni

Sursa: PixaBay/Tuscia Web - colaj Kanal D

Un deținut român din Italia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit fără suflare în patul celulei sale dintr-un penitenciar din Italia.

Pe 11 martie 2023, Dorin împlinise 26 de ani. Și-a sunat mama și a rugat-o să-i împlinească o dorință următoarea dată când va veni să-l viziteze.

Care a fost ultima dorință a lui Dorin

Pentru că tocmai împlinise 26 de ani, Dorin își rugase mama să-i aducă un tort pentru a-și sărbători ziua cu ceilalți colegi închiși.

Din nefericire, Dorin nu și-a mai văzut dorința împlinită pentru că pe 26 martie, la ora 08:00 dimineața, a fost găsit mort în patul celulei sale din închisoarea Mammagialla, aflată în orașul italian Viterbo. 

Dorin Cosmin Tebuie era încarcerat pentru jaf și incendierea unei mașini, infracțiuni pe care le-a comis în 2021. Sâmbătă, pe 25 martie, Dorin a adormit după ce și-a luat cina și nu s-a mai trezit.

Citește și: Care a fost ultima dorință a unei femei în vârstă de 34 de ani, care a murit răpusă de cancer. Era un vis din copilărie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Medicul legist Benedetta Baldari i-a făcut autopsia tânărului, după ce Parchetul a întocmit un dosar în cauză, dar raportul va fi depus peste câteva luni. Pe

lângă necropsie, s-au efectuat și analize toxicologice, spune publicația  Tuscia Web

Este exclusă varianta sinuciderii

„Excludem sută la sută că ar fi putut fi o sinucidere, era un băiat senin, avea o iubită, privea spre viitor și spera să poată ieși din închisoare în curând, după ce pedeapsa pe care o avea de executat fusese redusă de la 5 la 4 ani de închisoare”, a declarat Giovanni Codastefano de la baroul Latina, avocatul lui Dorin, în vârstă de 26 de ani.

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Asta a fost marea mea fericire a vieții mele”

Când am văzut, duminică dimineața, apelul de la penitenciar, am înțeles imediat că trebuie să se fi întâmplat ceva grav. Nu m-am așteptat niciodată să fiu nevoit să-i spun mamei despre moartea fiului ei. Repet, băiatul era absolut senin”,  a continuat avocatului lui Dorin.

Polițiștii continuă cercetările în cazul românului mort, iar colegul de celulă al lui Dorin a fost interogat în privința ultimelor ore din viața bărbatului.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.