Care a fost unul dintre cele mai grele momente din cariera de model a Valentinei Pelinel: ”Mi-a fost greu, mă simțeam în inferioritate” Soția lui Cristi Borcea face dezvăluiri inedite

Author: Diana Bostan

Valentina Pelinel a vorbit despre cariera de model

Sursa: Captură YouTube

Valentina Pelinel s-a rupt de familie și de viața din România pentru cariera de model din America. Cum a reușit soția lui Cristi Borcea să se impună în lumea modeling-ului.

Actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, este de o frumusețe răpitoare. Fostul model a reușit să se impună printre modelele de top din America, însă în schimbul succesului, vedeta a fost nevoită să renunțe la familie și la viața din România.

Valentina Pelinel a avut parte de îndrumarea Zinei Dumitrescu

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea, însă până a ajunge să-și întâlnească sufletul pereche, Valentina Pelinel a avut parte de un parcurs profesional de excepție la care unele tinere doar visează.

Invitată în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Valentina Pelinel a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața de familie, dar și de carieră.

Valentina Pelinel a cunoscut succesul pe plan profesional încă de la o vârstă fragedă. Vedeta s-a bucurat de îndrumarea Zinei Dumitrescu, care a învățat-o tot ce știe despre fabuloasa lume a modei. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit faptul că se simțea intimidată de celelalte modele, acestea fiind nume deja cunoscute în industria modei, însă a reușit să treacă peste temeri și să pună în valoare atuurile sale. 

Citește și: Valentina Pelinel, totul despre relația cu Cristi Borcea: ”În fața copiilor nu am plâns niciodată” Ce spune vedeta despre soțul său

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Doamna Zina m-a luat în trupa ei de fete, cum spuneam noi, eram singurele care făceam prezentări în toată țara, nu existau agenții de modele, cum sunt acum, era doamna Zina, mama modei, cu trupa ei de 15 fete care prezentau pentru toți designerii.

M-a luat în trupa ei și aici a început greul. Era frumos și îmi plăcea, dar fetele erau deja manechine profesioniste, erau mult mai în vârstă. Mi-a fost greu, mă simțeam în inferioritate oarecum, cu toate că nu era cazul. Dar am învățat, ușor, ușor, cu ajutorul ei.”, a mărturisit Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii ” Online Story by Cornelia Ionescu ”.

Vedeta a renunțat la familie pentru a-și urma visul de a deveni model în America

La vârsta aproape de 17 ani, Valentina Pelinel a reprezentat România la un concurs de frumusețe în America. Deși i-a fost extrem de greu, Valentina a renunțat la viața din România, la familie și la prieteni, tocmai pentru a nu rata această oportunitate. Așa a început Valentina Pelinel cariera de model în America.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit faptul că este bucuroasă de faptul că a reușit să ajungă atât de departe în cariera de model, însă dacă ar avea ocazia de a lua totul de la capăt, nu este sigură că ar

mai avea curajul să i-a o astfel de decizie.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Cristi Borcea: ”Soțul meu nu se zgârcește” Care este secretul unei relații armonioase

„Școala asta din România m-a ajutat când am ajuns în America, unde am ajuns tot la un concurs la care reprezentam România, un concurs de frumusețe. L-am câștigat și acolo am rămas.

Aveam aproape 17 ani și am rămas acolo. Agențiile, că acolo se lucra cu agenții, au început să facă oferte. Mi-a fost foarte greu atunci, m-am trezit printre zgârie-nori și toate agențiile se băteau să semneze contract cu mine. Mă bucur mult că am fost inspirată, indiferent de cât a fost de greu să iau decizia asta de a renunța practic la familie, la viața mea, la prieteni, la școală am renunțat la tot. Mi-a fost greu, eram totuși în clasa a X-a, la Colegiul Național Sfântul Sava, nu era ușor, dar mă bucur că am luat decizia asta. Acum, dacă dau timpul înapoi, mă întreb dacă aș mai fi atât de curajoasă”, a mai spus soția lui Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.