Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 iul 2024, 11:49

Sorin ar fi contactat o bacterie de la piscină

Sursa: Facebook: Sorin Florin

S-a aflat cauza decesului tânărului fotbalist Sorin Florin Nazîru, fost portar al juniorilor de la Dinamo. La doar 16 ani, Sorin și-ar fi pierdut viața după ce a contractat o bacterie periculoasă de la o piscină.

Lumea sportului românesc este din nou în doliu după ce Sorin Florin Nazîru, un tânăr portar de doar 16 ani, și-a găsit sfârșitul în urma unei infecții severe. Sorin, care a fost legitimat la CSM Râmnicu Sărat și fost portar al echipei de juniori U17 a CS Dinamo, ar fi contractat o bacterie după o vizită la piscină, ceea ce a dus la dezvoltarea unei forme grave de meningită și septicemie, notează Cancan.ro.

Citește și: El este tânărul fotbalist de doar 16 ani, de la CS Dinamo, care și-a pierdut viața într-un tragic accident. Tristul anunț a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului

Sorin Nazîru ar fi contactat o bacterie la piscină

Potrivit relatărilor medicale, Sorin a început să se simtă rău după ce a înghițit apă la o piscină din Râmnicu Sărat.

Prima vizită la spital a avut loc pe 19 iulie, când tânărul a acuzat stări de vomă și disconfort sever.

Citește și: Ea este Larisa, tânăra care a sfârșit alături de tatăl ei în râul Buzău. Ce postase adolescenta cu puțin timp înainte de tragedie: „Nu renunța la visul tău”

Potrivit observatornews.ro, după administrarea unei perfuzii, medicii l-au lăsat să plece acasă.

Situația s-a agravat rapid, iar pe 22 iulie, Sorin s-a prezentat din nou la spital, de data aceasta fiind transferat urgent la Spitalul „Matei Balș” din București și ulterior la Spitalul „Marie Curie”. Din nefericire, pe 24 iulie, tânărul sportiv a decedat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Tragedia a atras atenția autorităților, iar inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorului (OPC) și Direcției de Sănătate Publică (DSP) Buzău au demarat anchete pentru a determina sursa infecției. În cursul zilei de joi, 25 iulie, inspectorii OPC au prelevat probe de la piscina din Râmnicu Sărat, suspectând că aceasta ar putea fi locul unde Sorin a contactat bacteria fatală.

Tânărul activa ca portar la CSM Râmnicu Sărat 

Moartea prematură a tânărului portar a zguduit comunitatea sportivă și nu numai. În mediul online, apropiații, colegii și reprezentanții clubului sportiv au transmis mesaje de condoleanțe, exprimându-și regretul profund pentru pierderea suferită. Familia lui Sorin, îndurerată, așteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a înțelege pe deplin circumstanțele decesului.

Citește și: Un tânăr motociclist din Argentina s-a stins din viață la vârsta de doar nouă ani. Accidentul fatal s-a petrecut în timpul sesiunii de antrenamente libere

„Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul transmis de Academia de Fotbal CS Dinamo, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Sorin Florin

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.