Care au fost cele trei mari iubiri ale Marinei Almășan? „Am refuzat să mai comunic cu el”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 iun 2024, 12:26

Marina Almășan

Sursa: Facebook Marina Almasan

Marina Almășan este o femeie de succes din România, cunoscută pentru cărțile scrise de ea, dar și pentru modul în care prezintă emisiuni TV.

Marina Almășan și-a dedicat mare parte din timp carierei sale, însă cu toate acestea, scriitoare și-a făcut timp și pentru relații amoroase de care s-a bucurat din plin. Deși acestea nu au fost cu final fericit, Marina Almășan nu a fost dezamăgită și a căutat în continuare iubirea vieții sale. Iată care sunt cele trei mari iubiri ale Marinei Almășan.

Care au fost cele trei mari iubiri ale Marinei Almășan

Marina Almășan este o femeie ce și-a dorit întotdeauna să apere viața ei personală de ochii curioșilor, cu toate acestea, scriitoarea a avut trei mari povești de iubire pe care le-a împărtășit cu publicul. Prima ei căsnicie a fost cu Dan Liviu Ungureanu, iar deși nu se cunosc foarte multe detalii referitoare la modul în care cei doi s-au despărțit, cei doi au avut parte de o frumoasă poveste de dragoste.

Iubirea dintre Marina Almășan și Dan Liviu Ungureanu le-a împlinit viața atunci când a venit pe lume Marina, fiica celor doi. Cu toate acestea, în anul 1996 aceștia au decis să pună punct relației, după mai multe zvonuri despre cum scriitoarea i-ar fi fost infidelă acestuia. După acest divorț, Marina Almășan a continuat să caute dragostea, căutare în care l-a redescoperit pe Victor Socaciu. Cei doi s-au întâlnit în perioada în care aceasta era studentă în anul I și crainic la radio, după care s-au reîntâlnit după 13 ani, potrivit wowbiz.ro.

Această reîntâlnire i-a ajutat să înțeleagă că între ei este o conexiune de necontestat, moment în care Marina a decis să divorțeze de Liviu Ungureanu și să înceapă o relație cu Victor Socaciu. În anul 1996, Victor și Marina au decis să se căsătorească și să își mărească familia, venind pe lume Victor, însă pe parcursul anilor, relația celor doi a început să se degradeze și zvonurile despre cum artistul ar înșela-o pe Marina Almășan i-au adus în pragul divorțului, ce a avut loc în anul 2012.

În această perioadă dificilă a vieții sale, Marina Almășan l-a întâlnit pe Georgică Cornu, iar cei doi au ajuns să fie tot mai apropiați. Din acel moment a început o frumoasă poveste de dragoste, ce a durat 12 ani, perioadă în care aceștia s-au susținut în fiecare situație, însăcei doi s-au separat amiabil în anul 2024, atunci când și-au dat seama că relația lor nu se dezvoltă așa cum își doreau. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Fostul soț al Marinei Almășan a decedat

Marina Almășan a avut o poveste de dragoste de 16 ani cu Victor Socaciu, iar după divorțul celor doi din anul 2012, scriitoarea avea să primească o veste șocantă 9 ani mai târziu. La data de 27 decembrie 2021, Victor Socaciu s-a stins din viață după ce a suferit un transplant de rinichi, din cauza căruia a contractat o infecție nosocomială, ceea ce a produs

un șoc septic. 

Acesta a fost semnalul pe care Marina Almășan l-a așteptat pentru a scrie o carte despre povestea celor doi de dragoste, cu bune și cu rele.

„Cartea s-a născut din prăpastia în care m-a adus vestea neașteptată că omul alături de care am fost, la bine și la rău, preț de 16 ani, a plecat dintre noi. În toți acești ani- deși, supărată fiind, am refuzat să mai comunic cu el- eram în sufletul meu liniștită, știind că Victor este undeva, acolo, pe acest pământ.

Citește și: Înmormântarea lui Victor Socaciu s-a lăsat cu scandal. Fiul artistului i-ar fi fost interzis să participe. Prima reacție a Marinei Almășan

Știam că o dragoste ca a noastră, el nu va mai putea trăi niciodată și mă bucuram atunci când semne indirecte, venite dinspre el, îmi confirmau acest lucru... Însă orgoliile noastre ne sunt, de cele mai multe ori, vrăjmașul cel mai mare…Cu această cruce îmi voi continua Drumul…

De carte m-am apucat imediat după ce fiul meu s-a întors de la înmormântarea tatălui său, întristat că nu a fost anunțat că acesta se afla în spital, pentru a-și putea lua rămas bun. Victor nu îi răspunsese la telefon în ultima vreme, însă fiul nostru nu s-a gândit nicio clipă că situația ar putea fi chiar atât de gravă…A aflat direct că “tata a murit”, a declarat Marina Almășan pentru click.ro.