Care au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, înainte de a apăsa pe trăgaci. Tatăl lui, Teodor Niță, ar putea răspunde penal

Author: Andreea Buinoschi

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, înainte de a apăsa pe trăgaci. Tatăl lui, Teodor Niță, ar putea răspunde penal

Sursa: antena3.ro, libertatea.ro

Înainte de a-și lua viața în urmă cu doar câteva zile, Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, Teodor Niță, a lăsat un mesaj de adio, prin care a spus motivul care a stat în spatele acestei decizii.

Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, și-a pus capăt zilelor, duminică, 20 noiembrie, folosind arma tatălui său. Înainte de a face acest gest, probabil știind că le va fi greu celor din jur să îl înțeleagă, a lăsat un mesaj de adio prin care a spus de ce nu vrea să mai trăiască.

Ultimele cuvinte ale lui Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, înainte de a apăsa pe trăgaci

Adrian Niță s-a sinucis cu arma tatălui său și, înainte de a face gestul fără întoarcere, i-a lăsat un mesaj de adio, iar motivul care l-a determinat să își ia viața se pare că a fost chiar o decepție pe plan sentimental.

Adrian Niță avea o soție însărcinată și un copil de câțiva ani, dar de vină pentru sentimentele care l-au condus la moarte ar fi fost o femeie cu 14 ani mai mare decât acesta.

Potrivit observatornews.ro, Adrian Niță i-a transmis tatălui său următorul mesaj: „Nu vrea să fiu rău, nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc. Te iubesc!”.

Citește și: Adrian Niță, fiul procurorului Teodor Niță din Constanța, a fost înmormântat. Trupul neînsuflețit a fost depus lângă cel al surorii, care a trăit doar două zile

Mai mult decât atât, surse din anchetă au declarat că Adrian Niță a intrat foarte repede în posesia armei, deoarece acesta știa cifrul.

De asemenea, înainte de a se omorî, bărbatul de 31 de ani i-a spus tatălui său în ce cont trebuie plătită chiria și s-a asigurat că toate chestiunile administrative sunt puse la punct.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adrian Niță ar fi avut o relație cu femeia cu 14 ani mai mare

Femeia din cauza căreia Adrian Niță ar fi apăsat pe trăgaci nu ar fi fost una oarecare, ci ar fi fost chiar o fostă iubită. Cu toate acestea, inima lui încă bătea pentru ea, în ciuda faptului că acasă părea să aibă tot ceea ce își dorește.

„Poate că el, fiind foarte sensibil, foarte delicat, foarte pretenţios cu viaţa, nu a vrut să facă nişte compromisuri în viaţa lui, în dragoste”, a spus Liviu Chesnoiu, procuror criminalist, la un post de televiziune.

Mai mult decât atât, tragedia probabil că ar fi putut fi evitată, dacă Teodor Niță și-ar fi ținut arma într-un seif și nu într-o casetă, motiv pentru care ar putea să de explicații în fața oamenilor legii.

Citește și: Accident cumplit în Sectorul 5 al Capitalei! Un taximetrist a murit după ce mașina lui a intrat într-un autobuz și a luat foc. În taxi se mai aflau patru persoane

„Avea acces acolo, era în familie, nu a venit cineva fin afară să facă treaba asta. Dragostea este o problemă foarte complicată. Când nu mai ai persoana iubită sau când nu-ți răspunde, intri într-un fel de sevraj. Trebuia să fie ajutat, dar n-a cerut ajutorul interiorizat, nu s-a putut vindeca și n-a putut singur să-şi rezolv această problemă.

Dacă au luat această hotărâre, să-și mascheze această acțiune şi nu știe nimeni, nu-și dă seama nimeni din familie”, a mai spus procurorul criminalist.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.