Care e locul natal al Biancai de la "Puterea dragostei"? I-a fost rusine sa recunoasca, dar s-a aflat!

Autor: Raluca Vitu

Despre controversata Bianca din casa “Puterea dragostei” se stiu multe lucruri.

Cei care i-au urmarit evolutia in show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D sunt la curent cu ultimele picanterii din viata tinerei concurente care, desi se afla de mult in casa iubirii, nu a reusit, oana in momentul de fata sa isi gaseasca jumatatea.

Citeste si: Cum arata fratele Biancai de la "Puterea dragostei". Nimeni nu s-ar fi gandit ca sunt rude

Putini sunt cei care stiu care este locul natal al Biancai.

Citeste si: Foto Ce brunetă focoasă! Pe Lavinia de la "Puterea dragostei" n-ai văzut-o cu părul lung și negru. Uite cât de bine îi stă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca vine din Brahasesti, un sat din comuna cu acelasi nume, situat in judetul Galati, Colinele Tutovei la o altitudine de 104 m deasupra nivelului marii.Comuna Brahasesti este formata din satele Brahasesti, Corcioveni, Cositeni si Tofela si  are o populatie de peste 8.800 de locuitori.

Iata o fotografie, de pe vremea cand se afla in generala, in Scoala Nr. 1 din Brahasesti, din 2013.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.