Care e momentul potrivit pentru a te înscrie la un curs Python?

Author: Diana Tilă

Dacă ești pasionat de programare și dorești să-ți îmbunătățești abilitățile în acest domeniu, atunci este momentul potrivit să te înscrii la un curs Python. Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență în alt limbaj de programare, Python îți poate oferi o dezvoltare solidă și versatilă a abilităților de programare.

Ce trebuie să faci înainte de a te înscrie la un curs Python?

Un astfel de curs poate oferi stabilitate carierei tale ca programator, aceasta fiind condiționată de o fundație solidă, pe care o poți construi în cadrul mentoratului WellCode. Programul a fost gândit de către Petru Trîmbițaș după modelul observat în cadrul companiilor Google și Facebook, din Statele Unite ale Americii, cu care a colaborat.

Mentoratul WellCode funcționează ca o carte interactivă, care îți permite să lucrezi atunci când ai timp liber, în ritmul propriu, independent de restul utilizatorilor. Astfel, vei putea lucra fără a fi condiționat de evoluția celorlalți patricipanți. Cu toate că vei lucra independent, nu vei fi niciodată singur! Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ajuta să înveți să scrii cod curat și corect încă de la prima logare pe platformă.

Fiecare problemă rezolvată se va transpune într-un pas înainte pe platformă, pas care te va aduce din ce în ce mai aproape de atingerea obiectivului vizat: învățarea limbajului Python.

Cu toate că nu vei participa la clasicul curs Python, WellCode este mentoratul care te va ajuta să deslușești secretele scrierii de cod în acest limbaj. După ce vei parcurge problemele de pe platformă integral, mentorii te vor ajuta să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte în limbajul dorit. Fie că alegi Python, fie orice alt tip de limbaj de programare, vei deține toate abilitățile necesare care să te ajute să poți scrie cod curat și corect.

Totodată, mentorii te vor ajuta să depășești premisele unui curs Python clasic. După ce te vor ghida și te vor ajuta să dobândești toate cunoștințele de bază în programare și să-ți scrii aplicația în limbajul de programare dorit, mentorii îți vor rămâne alături pentru a te ghida către rafinarea abilităților soft skills și tehnice. Astfel, vei putea trece cu brio de interviul de angajare și vei putea obține jobul dorit și să scrii cod în limbajul pentru care te-ai pregătit.

În plus, mentoratul WellCode îți oferă o oportunitate de dezvoltare unică, pe care nu o vei regăsi în niciun curs Python sau orice alt curs de programare. În cadrul programului, vei beneficia de ghidare și suport din partea coachilor cu experiență îndelungată în dezvoltarea personală. Aceștia te vor ajuta să îți identifici gândurile și emoțiile negative, care îți blochează drumul către succes. Coachii te vor ghida către dezvoltarea strategiilor și mecanismelor de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative, astfel încât să reușești să depășești blocajele și să rămâi concentrat pe atingerea obiectivului final: deprinderea abilității de a scrie cod și angajarea ca programator!

Programează o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te de ce mentoratul WellCode face diferența și te poate ajuta să devii specialist IT!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.