Care e nunta perfecta in viziunea Andreei Mantea! "Sa se iubeasca mirii din tot sufletul si sa nu fie obligati"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Andreea Mantea si Bursucu pleaca la vanatoare de zestre!

Cei doi vor colinda tara in lung si in lat si vor fi partasi la un eveniment aparte din viata mai multor romani: nunta.

- De ce tocmai o emisiune cu si despre nunti?

Andreea Mantea: Vrem sa le oferim telespectatorilor pe care ii iubim din tot sufletul cele mai frumoase obiceiuri de nunta ale romanilor, cele mai frumoase traditii. Nunta este o zi speciala in viata fiecarui cuplu, aproape fiecare familie din Romania a trecut prin emotiile acestui eveniment unic si noi vrem sa le aratam telespectatorilor “spectacolul” nuntilor autentice la romani.



- Cum va intelegeti in calitate de colegi, tu si Bursucu, la emisiunea "Se striga darul"?

Ne intelegem foarte bine. Şicanele noastre provoaca rasete si voie buna in jurul nuntasilor. Suntem intr-o vesnica intrecere pentru a strange cat mai multa zestre pentru mire, respectiv mireasa.

- Cum arata nunta perfecta in viziunea ta?

Prima conditie: sa se iubeasca mirii din tot sufletul si sa nu fie “obligati” sa faca nunta respectiva, pentru ca, din pacate, exista si astfel de cazuri.
A doua conditie: sa fie detasati de tot ce se intampla in jurul lor, in sensul de a nu fi stresati. Nu imi plac mirii stresati, nu imi plac socrele agitate. Soacra mica este, in general, foarte stresata. Si mireasa si mirele sunt stresati la gandul ca nu le vin toti invitatii sau ca nu o sa iasa nunta asa cum si-au propus. Imi place sa vad o mireasa linistita si relaxata pentru ca este cea mai frumoasa zi din viata ei, trebuie sa se bucure pe deplin de acele momente alaturi de sotul ei… Sa fie multa distractie si voie
buna.

Afla mai multe aici!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.