Care era adevărata relație dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican: „Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră”

Autor: Lavinia Medrea

Care era adevărata relație dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican: „Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră”

Sursa: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Multă lume s-a întrebat ce fel de relație exista între regretatul Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, mai ales după ce impresarul artistului, Doru Gușman, a mărturisit că din cauza cântăreței, artistul a ieșit mai devreme la pensie.

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, impresarul artistului a făcut mărturisiti despre un conflict pe care regretatul cântăreț l-a avut cu Niculina Stoican.

Ce relația aveau Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican? Artista a lămurit toată situația

„Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie.

Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, că o să cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră.(...)", a declarat Niculina Stoican, în cadrul unei emisiuni televizate.

După multe speculații apărute în presă și în rândul fanilor, sora interpretului de muzică populară a ținut să lămurească situația și a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că cei doi se înțelegeau foarte bine, spunând că mereu erau apropiați și se căutau pentru a se

sfătui unul pe altul. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a găsit fiica impresarului Doru Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri halucinante despre tratamentul pe care artistul îl urma

În plus, sora lui Petrică Mâțu Stoian a povestit că Niculina Stoican suferă foarte mult de când a aflat că artistul a încetat din viață. De asemenea, a mai declarat că cei doi au format o echipă bună și au crescut împreună.

Citeste si: Prezența neașteptată a Niculinei Stoican la înmormântarea lui Mîțu Stoian, după scandalul declanșat la trecerea în neființă a artistului. Cum a fost surprinsă cântăreața de muzică populară- Foto

„Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru ca nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joaca mai mult. Niculina îl iubea foarte mult so el la fel. A zbierat când a auzit ca nu mai e printre noi. Ei se sunau la telefon, își dădeau păreri. Nu există așa ceva.", a explicat sora lui Petrică Mîțu Stoian.