Care era, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și familia impresarului Doru Gușman: „Datorită acestei familii a cunoscut multe realizări”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 sep 2022, 04:45

Care era, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și familia impresarului Doru Gușman: „Datorită acestei familii a cunoscut multe realizări”

Sursa: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Finul lui Petrică Mîțu Stoian, Nelu Șerban, a vorbit despre relația pe care o avea regretatul artist cu familia impresarului Doru Gușman.

Doru Gușman a fost acuzat de nenumărate ori că ar fi încercat să profite de pe urma regretatului artist. De-a lungul vieții sale, Petrică Mîțu Stoian a avut o relație apropiată cu impresarul și soția lui, de asta a și hotărât să își cumpere locul de veci lângă Maria Gușman, soția lui Doru Gușman.

Care a fost relația dintre Petrică Mîțu Stoian și familia impresarului Doru Gușman

„În momentul în care am condus-o pe ultimul drum pe nașa noastră, doamna profesor Maria Gușman, chiar aici, în fața mormântului dumnealui (a lui Petrică Mîțu Stoian, n.r.),  s-a așezat pe umărul meu stâng, și mi-a spus: ”Uite, finule, eu și pe lumea asta, și pe lumea cealaltă, eu am vrut să fiu cu acești doi oameni! Ei au reprezentat pentru mine totul. Mi-am luat și eu loc de veci aici.

În acel moment nu era făcută această lucrare. Mi-a arătat locul pe care l-a făcut. Aici, în partea dreaptă au înmormântat-o pe nașa.

Citeste si: Gestul făcut de Petrică Mîțu Stoian înainte de a se sui în mașină și a pleca la clinica! Regretatul cântăreț și-ar fi presimțit moartea

În partea cealaltă urma să fie înmormântat… și cât mai târziu, Petrică”,  a mărturisit Nelu Șerban.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrică Mîțu Stoian a fost foarte iubit de familia impresarului: „Se simțea ca un copil răsfățat”

Finul regretatului artist a mai povestit că Petrică Mîțu Stoian se simțea foarte bine alături de familia lui Doru Gușman, fiindcă era iubit și răsfățat precum un copil. 

Citeste si: Lovitură de grație pentru apropiații lui Petrică Mîțu Stoian! Ce se întâmplă, de fapt, cu banii din drepturile de autor

„El a fost ca un copil răsfățat în această familie, el datorită acestei familii a cunoscut foarte multe realizări, pe toate planurile.

Vă repet: el, acolo se simțea ca un copil răsfățat. Toată lumea îi acorda atenție, toată lumea îl iubea, îl răsfăța și-l prețuia.

Au venit surorile… Dumneavoastră știți că timpul le rezolvă pe toate. Important este ca el să-și doarmă somnul de veci liniștit, iar noi să nu uităm niciodată că am pierdut un bun național în persoana marelui artist Petrică Mîțu Stoian”,  a mai declarat finul lui Petrică Mîțu Stoian.