Care este adevăratul motiv din spatele deciziei Universității Craiova de a renunța la antrenorul Laurentiu Reghecampf

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 mar 2023, 00:30

Care este adevăratul motiv din spatele deciziei Universității Craiova de a renunța la antrenorul Laurentiu Reghecampf

Sursa: Instagram Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și-a oprit contractul cu Universitatea Craiova după ce a negociat cu patronul echipei, Mihai Rotaru, astfel că formația din Bănie va fi antrenată de Laszlo Balint începând cu următorul sezon.

Multă lume se întreabă de ce Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenor la Craiova. Mihai Rotaru a precizat că scandalul divorțului dintre antrenor și Anamaria Prodan nu a fost un factor în decizia de a încheia colaborarea cu antrenorul.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a reziliat contractul cu Universitatea Craiova

Acționarul majoritar al Universității Craiova consideră că echipa a avut de suferit din cauza scandalului mediatizat și a declarat că vrea o altfel de expunere pentru echipa pe care o conduce.

„Noi l-am sprijinit pe Laurențiu Reghecampf în toată această perioadă. Nu e ușor să treci prin astfel de momente. Ca și conducător la Craiova, nu e plăcut ca echipa pe care o conduci să fie asociată cu astfel de evenimente.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au atras toate privirile la un eveniment. Iată cum s-au afișat cei doi la scurt timp după ce au devenit părinți

Ce s-a întâmplat nu a contat în această decizie pentru că, dacă ar fi contat, acest lucru s-ar fi întâmplat acum șapte luni de zile. El nu a greșit cu nimic față de Universitatea Craiova în această poveste, dar fiind în spațiul public nu este plăcut. Noi ne dorim un alt tip de expunere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dacă aș fi vrut să îl dau afară pe Reghecampf la acel moment, i-aș fi strâns mâna, i-aș fi virat banii în cont și ne-am fi văzut fiecare de drumul lui, dar nu a fost cazul”,  a mărturisit Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

De asemenea, Anamaria Prodan a declarat că antrenorul se află într-o prăpastie în carieră și că viitorul loc de muncă ar putea schimba totul în viitorul său profesional.

„Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească.  În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Citeste si: Intrebarea la care Laurențiu Reghecampf a refuzat categoric sa raspunda: NU vreau să comentez absolut nimic

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal.

De ce? Pentru că de cinci-șase ani nu a mai avut nicio performanță, nici nu mai știu exact, am pierdut șirul anilor. Cred că din Arabia, de la Al Hilal, când a jucat finala Champions League Asia, deci sunt mai mulți ani”, a declarat Anamaria Prodan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.