Care este adevărul din spatele accidentărilor Simonei Halep? Specialiștii au dat verdictul. Ce se întâmplă cu tenismena

Author: Ana Dinu
Actualizat: 29 mai 2021, 11:00
De ce se accidenteaza Simona Halep atat de des?
Sursa: Instagram

Simona Halep s-a confruntat cu mai multe accidentări în careiera s-a de tenismenă. De curând sportiva a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, iar acum se recuperează.

Simona Halep a suferit o accidentare gravă în turneul din Italia, la meciul cu Angelique Kerber. Sportiva stă pe tușă și se recuperează după ruptura musculară suferită. Specialiștii au dat verdictul, de ce se accidentează Simona Halep atât de des?

Simona Halep, adevărul din spatele accidentărilor sale

Sportiva noastră a suferit mai multe accidentări de-a lungul carierei sale, în special în ultimii doi ani.

Un fost jucător de tenis a dat verdictul, care este, de fapt, adevărul din spatele accidentarilor atât de dese pe care tenismena le-a suferit.

„Antrenamentele și meciurile ei au fost, în ultimii doi ani și jumătate, în „salturi”, pauze, reveniri, forțări! Antrenamentele au de obicei o intensitate de 80%, maximum 90%. Iar în meci ai nevoie, de la prima minge, de 100% performanță! Și atunci, ei i-au lipsit în meciurile și în turneele mari cel puțin 5% pentru a ajunge la forma prin care a câștigat turnee de Grand Slam și a devenit

lider WTA. Alte cauze: regenerarea – nu știm cum s-a regenerat; alimentația – nu știm ce mănâncă și ce consumă!", 
a declarat fostul jucător, pentru Prosport.ro.

Citeste si: Simona Halep, diagnostic crunt după accidentarea de la Roma. Sportiva a ieșit în lacrimi de pe teren. Va mai putea juca la Roland Garros?

Simona Halep s-a retras din turneul de la Roland Garros, al cărei campioană a fost.

Fostul tenismen, Mihai Rusu, este de părere că sportiva trebuie să-și facă niște investigații amănunțite, astfel pentru a afla care este problema care a dus la aceste accidentări succesive în cariera sa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Despre viața sportivă sunt semne de întrebare pentru că noi cunoaștem viața mondenă, mai puțin viața sportivă! Se sacrifică pentru viața sportivă? Antrenamente, meciuri, program special pentru anumite turnee, în funcție de suprafață, în funcție de puncte, în funcție de bani, în funcție

de interesele ei!”,  a mai spus acesta.

Românca s-a accidentat în turul doi al turneului de la Roma, în medicul cu Angelique Keber. Simona Halep conducea în turul unu, iar turul al doilea a fost oprit după ce sportiva noastră s-a accidentat grav la picior și nu se mai putea deplasa. 

Ei bine, Simona nu va putea concura în turneul de la Roland Garros, însă trebuie să se recupereze repede dacă vrea să participe la Wimbledon, care va avea loc în perioada 28 iunie-11 iulie.

Citeste si: Simona Halep nu va participa la turneul de la Roland Garros. Este prima dată când nu va juca. Starea de sănătate a sportivei este critică

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?