Care este casa de pariuri care sta cel mai bine la capitolul promotii?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 28 aug 2017, 14:34

Inainte de a-si crea cont la o casa online, utilizatorii studiaza oferta de pariuri pre-live si live, dorind sa vada, de asemenea, daca acea casa beneficiaza de transmisiuni in direct sau de o aplicatie de mobil.

Sigur, aceste aspecte sunt destul de importante, chiar recomandandu-va sa le studiati cu seriozitate inainte de a va inregistra la o casa de pariuri. Un alt aspect, neglijat de multi pariori, il reprezinta promotiile. In urma acestora, in functie si de cerinte, veti fi recompensat cu o suma de bani. Sigur, suma trebuie rulata, timpul alocat rulajului fiind insa suficient.

Cele mai profitabile promotii, in opinia noastra, sunt cele care promit o rambursare (va returneaza miza inapoi in cont) in cazul in care un anumit pariu nu este castigator. De ce? Fiindca daca pontul la care face referire promotia va fi castigator, va veti multiplica miza plasata, in functie de cota, care uneori poate fi una destul de mare, iar banii creditati in cont vor fi cash, fara cerinte de rulaj.

Pe de alta parte, in cazul in care acel pont nu va fi castigator, miza va va fi rambursata. Sigur, va trebui sa o rulati, o data sau de mai multe ori pe anumite cote inainte de a o putea retrage, insa cel putin nu o veti pierde, cum s-ar fi intamplat daca ati fi plasat acel pariu in mod normal, fara sa va inscrieti la respectiva promotie.

Astfel, participarea la promotii sportive v-ar putea ajuta mai mult decat v-ati fi imaginat. In Romania sunt multe case de pariuri ce prezinta promotii, insa de departe cea la care gasiti cele mai multe este Netbet, una dintre cele mai apreciate case online de catre utilizatorii romani. Aici veti gasi saptamanal minim 5 promotii cand sezonul fotbalistic se afla in desfasurare. Majoritatea promotiilor se refera la partide sau la competitii de fotbal, uneori gasind insa si promotii pentu competitii de tenis, baschet, chiar hochei pe gheata sau cand se apropie un eveniment sportiv asteptat cu sufletul la gura de intreaga lume.

Dupa cum am precizat mai sus, Netbet este una dintre cele mai apreciate case online, nu numai dintr-un singur motiv, ci din mai multe. Pentru a le afla este de ajuns sa studiati recenzia casei Netbet de pe site-ul Intelbet. Pe pagina recenziei Netbet se gasesc informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta live, respectiv cea pre-live. Tot aici intalniti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale acestei case de pariuri, aspect care poate influenta decisiv utilizatorii in vederea inregistrarii.

De asemenea, pe pagina recenziei veti descoperi doua butoane, care va permit sa va expuneti opinia sau nemultumirea in legatura cu acea casa de pariuri. Astfel, daca doriti sa va spuneti parerea, prin asta intelegand sa scrieti unul sau mai multe puncte forte si/sau puncte slabe ale casei Netbet, o puteti face accesand butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampinati o problema legata de contul dumneavoastra, nu ezitati sa selectati butonul “Adauga o reclamatie” si sa specificati problema cu lux de amanunte, fiind chiar indicat sa adaugati si un print screen legat de problema avuta. Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia unui reprezentant al acelei case. In cazul in care, intr-adevar, greseala apartine casei de pariuri, este foarte probabil sa primiti o recompensa in cont. Acest format al recenziei il gasiti nu doar la https://intelbet.ro/case-de-pariuri/netbet/, ci si la toate casele de pariuri licentiate.

In cazul in care recenzia caselor online nu este de ajuns pentru a va forma o opinie, poate veti dori sa consultati clasamentele obiective din stanga site-ului, clasamente care cuprind toate casele online licentiate. Clasamentele sunt alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet, insa si alte aspecte.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

Taguri: