Care este cea mai dorită femeie din zodiac. Are calitățile pe care le caută toți bărbații la partenerele lor

Author: Catalina Giol
Actualizat: 06 oct 2022, 08:30

Care este cea mai dorită femeie din zodiac

Sursa: PixaBay

Femeia guvernată de una dintre zodii este cea mai atrăgătoare și incitantă pentru majoritatea bărbaților, datorită personalității, loialității și pasiunii sale puternice. Iată nativa cărei zodii deține calitățile pe care orice bărbat și le dorește într-o parteneră.

Este bine cunoscut faptul că toate femeile, indiferent de zodie, sunt frumoase în felul lor și au diferite calități care le pun în evidență personalitatea și felul de a fi. Cu toate acestea, specialiștii în domeniul astrologiei au ajuns la concluzia că una dintre zodii este de departe cea preferată de bărbați. Iată din ce zodie face parte femeia care deține calitățile pe care le caută orice bărbat la partenera sa.

Cea mai dorită femeie a zodiacului

În urma estimărilor făcute de specialiștii în domeniu, aceștia au ajuns la concluzia că dintre toate zodiile există una care iese în evidență în rândul preferințelor bărbaților. Chiar dacă ar putea părea că doar o zodie din sfera elementului foc, precum berbecul sau leul ar putea da peste cap mințile bărbaților, adevărul este complet altul.

Femeia din zodia scorpion, element de apă, reprezintă întruchiparea tuturor calităților pe care un bărbat încearcă să le găsească în propria sa partenera. Femeia din această zodie este frumoasă din punct de vedere fizic, dar și spiritual. Emană o aură de mister, iar personalitatea ei puternică poate înduioșa inima oricărui posibil partener.

Citeste si: Horoscopul loteriei! Care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodie

Personalitatea femeii scorpion

Persoana de sex feminin născută sub acest semn al apei știe ce vrea și cum să obțină acest lucru. Cu ajutorul energiei poate atrage orice bărbat, simpla prezență a sa făcându-i pe posibilii ei parteneri să se apropie. Are o personalitate foarte puternică, ceea ce uneori o poate face să pară rea sau arogantă, însă în realitate femeia scorpion este extrem de hotărâtă și foarte pasională într-o relație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe lângă multitudinea de calități, femeia scorpion are totuși și câteva defecte. Aceasta este destul de dură, închisă în ea și secretoasă, ceea ce poate fi un mic impediment în momentul începerii unei relații noi. Totuși, dacă partenerul său este destul de răbdător și încearcă pe cât posibil să fie alături de ea atunci când are nevoie, femeia scorpion se va deschide complet în fața bărbatului și își va da tot efortul în menținerea unei relații

frumoase și sănătoase.

Citeste si: 2022 Horoscop bani și carieră. Două zodii dau lovitura în anul 2022. Leii vor munci mai mult în noul an, dar rezultatele vor fi pe măsură

Reperele zodiei scorpion

În astrologie, fiecare zodie are câteva repere pe care nativii acestora trebuie să le ia în calcul  și să le urmeze ori de câte ori este posibil pentru a avea o viață lipsită de probleme și plină de bucurii.

Iată care sunt aceste repere pentru zodia scorpion:

  • Elementul esențial: Apa;
  • Piatra prețioasă reprezentativă: Granatul;
  • Metalul reprezentativ: Fierul;

  • Culoarea caracteristică: Roșu;
  • Ziua cea mai favorabilă: Marți;
  • Numerele norocoase: 8, 9, 2, 4.

Cum cucerești această zodie

Persoanele care doresc să cucerească o femeie ce aparține acestui semn zodiacal trebuie să fie pregătite pentru o adevărată provocare. La prima vedere ar putea părea foarte timidă, însă fiind totuși o zodie guvernată de planeta Marte, planeta acțiunii, în realitate femeia scorpion este extrem de directă și hotărâtă. Ca să ajungi totuși să o descoperi, ea are nevoie de timp și de încredere foarte mare, așa că răbdarea și perseverența sunt cele mai bune arme în acest context.

Este bine de luat în calcul că această zodie guvernată de apă este atrasă de bărbații care prezintă o latură misterioasă, dorindu-și să-i cunoască și să-i descopere în totalitate. Cu toate acestea, ea poate simți atracție puternică și către un partener mai direct, precum o carte deschisă, însă acest lucru depinde foarte mult de modul în care acesta încearcă să-și comunice sentimentele.

 

Sursă:  astrologie-zodii.ro