Care este cea mai greșită decizie pe care Ilinca Vandici a luat-o în viața ei. Regretă prezentatoarea Tv ceva?

Author: Madalina Maftei

Care este cea mai proastă decizie pe care Ilinca Vandici a luat-o vreodată. Regretă prezentatoarea Tv ceva?

Sursa: Captură YouTube

Ilinca Vandici, prezentatoarea celui mai iubit show de modă din România, ”Bravo, ai stil!” a vorbit în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni” despre deciziile mai puțin bune pe care le-a luat în trecut.

Ilinca Vandici are un parcurs excepțional în carieră, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Are succes și este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv. În cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, vedeta a răspuns sincer întrebărilor Oanei Radu și nu s-a ascuns cu absolut nimic.

”Consideri că ai luat decizii greșite în viață?”

Ilinca Vandici este prezentatoarea celui mai iubit show de modă din România, ”Bravo, ai stil!”, ajuns la sezonul 7.

Însă, departe de succesul incontestabil pe care îl are, Oana Radu a întrebat-o pe frumoasa vedetă dacă a luat vreodată în viață ei decizii mai puțin bune și și-ar dori să le schimbe. Dezinvoltă și lipsită de inhibiții, Ilinca a spus lucrurilor pe nume.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Poate că da, poate că nu. Cu siguranță au fost și bune și mai puțin bune. Nici nu mă gândesc la asta, știi cum se spune: trecutul întotdeauna trebuie să rămână în trecut, cu cât acorzi mai multă atenție trecutului, cu atât nu te poți focusa pe prezent și, ulterior, pe viitor. Nu trăiesc în trecut, însă cred că fiecare decizie pe care am luat-o a fost bună pentru omul care am devenit eu astăzi”, a spus Ilinca Vandici la Detectorul de minciuni.

Citeste si: Ilinca Vandici: „Fac terapie de 2 ori pe săptămână” Motivul pentru care prezentatoarea ''Bravo, ai stil'' merge la psiholog

Ilinca Vandici nu se gândește la trecut, însă este de părere că dacă nu ar fi luat anumite decizii mai puțin bune la un moment dat nu ar fi devenit omul care este astăzi. Vedeta nu regretă nimic din ceea cea făcut și este extrem de asumată. 

Citeste si: Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care Ilinca Vandici le-a primit din partea bărbaților din viața ei: ”Am avut relații cu milionari”