Care este cea mai mare dorință a actriței Pinar Deniz, protagonista serialului „Secrete de Familie”: Va recurge sau nu aceasta la operații estetice pe viitor

Autor: Cristina Mocanu

Care este cea mai mare dorință a actriței Pinar Deniz

Sursa: facebook.com

Pinar Deniz este cunoscută publicului din România datorită rolului avocatei Ceylin, pe care îl interpretează în serialul turcesc „Secrete de Familie”.

Pinar Deniz este una dintre cele mai apreciate și iubite actriței din Turcia. Publicul din România a început să o admire odată cu rolului lui Ceylin, din serialul turcesc „Secrete de Familie”. Cu toate că are lumea la picioare, actrița are o dorință mare. Despre ce este vorba?

Care este cea mai mare dorință a actriței Pinar Deniz

Serialul „Secrete de Familie” a captivat publicul din România datorită poveștii sale unice despre putere, adevăr și iubire.

Cu această ocazie fanii serialelor turcești au avut ocazia să revadă chipurile celor mai îndrăgiți actori turci, iar printre aceștia s-a regăsit și cunoscuta interpretă a rolului avocatei Ceylin, Pinar Deniz.

 

Ceylin este o avocată curajoasă, dispusă să ocolească reguli, pentru a face dreptate, și Ilgaz, un procuror cu o etică impecabilă, care ține să acționeze mereu ca la carte își unesc forțele în lupta lor pentru a descoperi adevărul.

Potrivit radioimpuls.ro, Pinar Deniz a vorbit într-un interviu despre personajul căruia i-a dat viață, precizând că: „Nu se străduiește să fie bună, ceea ce o face să fie reală. Ea își stabilește limitele. Dreptatea este propria sa conștiință. Cu cât este deschisă profesiei sale, cu atât e închisă atunci când se întoarce la propriile sentimente. Războiul cu sine însăși începe aici. Mi-aș dori ca Ceylin să fie avocata mea.

Îmi place să risc și aș putea ca, impresionată de pasiunea ei, să-i predau procesul.” 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Anul acesta, actrița a participat în cadrul festivalului de film de la Cannes ca invitat, dar aceasta are o dorință foarte mare și anume ca pe viitor să ajungă aici în calitate de nominalizat, la unul dintre premiile festivalului și eventual să și câștige. Aceasta s-a aflat pentru a treia oară ca invitat. Mai exact, prima oară a venit pe cont propriu, doar să se plimbe, dar nu a simțit energia din timpul evenimentului, iar a doua oară a venit ca invitată a unui brand de bijuterii.

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

A recurs Pinar Deniz la operații estetice?

Pinar Deniz a precizat de nenumărate ori că nu este adepta operațiilor estetice. Acesteia îi plac lucrurile naturale, nu s-a pensat și nu s-a vopsit niciodată, dar nu neagă ca pe viitor să recurgă la anumite proceduri de înfrumusețare.

Pentru cunoscuta  actriță, chipul reprezintă totul și i s-ar părea o trădare să recurgă la operațiile estetice față de modul în care a fost creată ca om.

Pe când avea doar doi ani familia actriței s-a mutat în Tarabya, un cartier al districtului Sarıyer, din Istanbul, unde Pinar a crescut alături de cei doi frați și cele două surori într-o atmosferă de familie conservatoare. Încă de la o vârstă fragedă și-a dezvoltat o lume imaginară, unde muzica și dansul o ajutau să scape de timiditatea de care era învăluită.

Citește și: Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor

După ce a crescut și a absolvit facultatea de Relații publice și Publicitate, viața ei a luat o întorsătură aparte după ce mătușa ei i-a observat calitățile actoricești și a insistat ca aceasta să se înscrie la o agenție de talente, unde a fost remarcată rapid datorită talentului său, dar și a frumuseții naturale. Astfel, debutul său a venit odată cu rolul lui Evrim din serialul  „Șil Baștan”, iar în mai mult de zece ani de carieră, actrița a reușit să strângă numeroase premii, iar cel mai important este pentru cea mai bună actriță n cadrul unor festivaluri de prestigiu, precum Festivalul Internațional de Film de la Izmir sau TURKMSIC.