Care este cea mai mare dorinţă a Andreei Mantea: "Nu îmi permit...!" Urmariti o editie de senzatie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", LUNI, 1 martie, de la 23:00, la Kanal D!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 feb 2021, 17:18

Andreea Mantea si David va aduc si lunea viitoare, de la ora 23:00, o noua editie de senzatie, "Trairi alaturi de Andreea Mantea"!

Dupa lunga perioada petrecuta in Turcia, Andreea Mantea a revenit in atentia telespectatorilor cu un reality show de senzatie “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, prin intermediul caruia cei din fata micilor ecrane pot deveni partasi la emotiile, intamplarile pe care aceasta le traieste zi de zi. 

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de durere: ”Îmi lipsește enorm...” Vedeta a fost surprinsă în cel mai trist moment, la mormântul unei persoane importante din viața ei

Trairi alaturi de Andreea Mantea!

Indragita prezentatoare TV aduce in atentia telespectatorilor in seara de luni, de la ora 23:00, la Kanal D, multe momente frumoase desprinse din propria sa viata.

Prin intermediul acestui format de emisiune cei din fata micilor ecrane pot deveni partasi la emotiile intense si intamplarile pe care aceasta le traieste zi de zi.  

Citeste si: Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid subiectul cât am putut...”

Vedeta traieste mari emotii de fiecare data cand le impartaseste fanilor sai momente din culisele vietii sale. Aceasta asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul din intreaga tara, in fiecare saptamana, pentru a le impartasi tot ceea ce i s-a mai intamplat in ultima vreme. Bucuria este coplesitoare si datorita faptului ca in multe dintre situatiile expuse telespectatorilor se afla si micutul David, fiul vedetei, in varsta de 5 ani, care surprinde de fiecare data cu inteligenta sa uluitoare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea si Raluca Badulescu, expozitie de pantofi!

În ediția de luni, 1 martie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", îndrăgita prezentatoare TV le va împărtăși telespectatorilor câteva momente petrecute in viata sa de curand.

Andreea Mantea merge la Raluca Badulescu, care este supranumita de unii "Regina bling-bling-ului" din Romania.

Toata lumea stie ca, Raluca Badulescu este renumita pentru stilul sau special de a se imbraca, folosind multe accesorii stralucitoare, mult auriu si argintiu, dar si pentru impresionanta sa colectie de pantofi. 

Citeste si: Andreea Mantea, adevărul despre o noua sarcină! Ce a spus prezentatoarea TV despre al doilea copil

"Ati vazut vreodata 100 de perechi de pantofi la un loc?! Raluca Badulescu, "Regina" pantofilor!", spune Andreea Mantea, extrem de impresionata.

Nu ratati cele mai frumoase momente ale Andreei Mantea alaturi de Raluca Badulescu, luni, 1 martie, de la ora 23:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.