Care este cea mai mare provocare la care Viviana Sposub a fost supusă de-a lungul timpului: Era un efort destul de mare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 feb 2023, 09:25

Care este cea mai mare provocare la care Viviana Sposub a fost supusă de-a lungul timpului: Era un efort destul de mare

Sursa: Captură YouTube

Viviana Sposub a dezvăluit în cadrul emisiunii online ”Duet cu Alexandra” care este cea mai mare provocare din viața ei.

Viviana Sposub este o prezență dragă publicului, iar succesul ei a survenit după ce a participat la show-ului de modă ”Bravo, ai stil!”, acolo unde publicul i-a descoperit și talentul impresionant la cântat. Puțini sunt cei care știau despre Viviana că are o voce superbă și că a participat la multe concursuri. Invitată în emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, prezentatoarea Tv a vorbit despre provocarea pe care muzica a adus-o în viața ei.

Ce înseamnă muzica pentru Viviana Sposub

Viviana Sposub și-a descoperit pasiunea pentru muzică când încă era foarte mică, însă nu s-a gândit niciodată să facă din asta o meserie, iar acest talent cu care a fost înzestrată l-a lăsat undeva în spate. Odată ce a intrat în competiția ”Bravo, ai stil!”, acolo unde creativitatea trebuie să fie un prieten de nădejde, vedeta a lăsat să iasă la iveală darul cu care a fost înzestrată la naștere.

Prezentatoarea matinalului ”Dimineața cu noi” le-a făcut cunoscută telespectatorilor vocea ei superbă. Invitată în emisiunea ”Duet cu Alexandra”, Viviana a vorbit despre muzică și a cântat așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Totodată, vedeta a dezvăluit că muzica este o provocare pentru ea.

Citeste si: Bursucu, asaltat de spioni la Dimineața cu noi. Cum s-a prezentat George Tănase ”la datorie”: Ăștia au cam îmbătrânit

”Îmi place să cânt, dar este și o provocare pentru mine, având în vedere că nu prea am cântat, în afară de emisiunea ”Bravo, ai stil!”, a spus Viviana Sposub.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prezentatoarea celui mai nou matinal de la Kanal D a dezvăluit că a făcut muzică pe vreme când locuia la Botoșani, iar cea mai mare parte din veniturile familiei se duceau către visul ei, pentru a putea merge la concursuri.

”Am făcut muzică atunci când locuiam la Botoșani, am făcut liceul de artă, și evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe concursuri și apoi eram văzută și chemată la București, la televiziune...Era un efort destul de mare, mai ales pentru părinți, și mă refer la efort financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu mulți bani și atunci toate resursele se duceau către visul meu”, a

mai spus Viviana.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce spune Maurice Munteanu despre aparițiile Vivianei Sposub din ultima perioadă: "Nu știu dacă i-a zis cineva, dacă intenționează să facă asta sau e o chestie conștientă"