Care este cea mai scumpa BROSA a Vioricai Dancila? Fostul premier s-a dat de gol: ''Cred ca am in jur de 70-80 de brose''

Author: Oana Picerea

Viorica Dancila este invitata lui Denise Rifai in aceasta seara. Fostul premier este supusa tirului de intrebari al jurnalistei.

Denise Rifai a intrebat-o pe aceasta, care este cea mai scumpa brosa din colectia ei, dar si cate brose detine fostul premier. Viorica Dancila a vorbit deschis despre valoarea broselor pe care le detine.

Adevarul despre cea mai scumpa brosa a Vioricai Dancila

Fostul premier a facut dezvaluiri, in premiera, despre cea mai scumpa brosa pe care o detine, dar si cum a ales acest accesoriu ca fiind reprezentativ pentru imaginea ei. 

''Consider ca este un detaliu care poate face diferenta la o tinuta. Iar eu am considerat ca brosa este elementul care pe mine ma avantajeaza si pe care pote sa o accesorisez la orice tinuta. Intr-adevar am foart multe brose. Nu neaparat luate dupa cat costa, dupa valoarea lor, ci luate dupa modul in care reprezinta ceva pentru mine, pentru tinuta pe care o port.

Nu le-am numarat, dar cred ca am in jur de 70-80 de brose.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am primit si foarte multe stiins ca am aceasta afinitate pentru acest accesoriu. Am primit de la sotul meu o brosa cand am implinit 30 de ani de casatorie, o brosa la care tin foarte mult, dar brosa care a reprezentat si reprezinta cel mai mult pentru mine, ati mentionat acest lucru, este cea pe care am purtat-o in campania electorala de anul

trecut, inima romaneasca si pe care o sa o port cu mare drag si de acum incolo. Eu consider ca multe femei in Romania si nu numai sunt adeptele acestui accesoriu. 

( Care este cea mai scumpa?) V-am spus ca inima romaneasca din punct de vedere simbolic. Cea mai scumpa cred ca este cea pe care am primit-o de la sotul meu atunci cand am implinit 30 de ani sa casatorie'',

a spus Viorica Dancila. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.