Care este ceaiul ce îți face părul mai sănătos și strălucitor?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 mar 2024, 01:05

Care este ceaiul ce îți face părul mai sănătos și strălucitor

Sursa: Unsplash

Femeile caută cele mai naturale tratamente pentru a avea un păr sănătos și strălucitor, iar acesta este ceaiul ce ne poate ajuta cu această problemă.

Părul lung, strălucitor și sănătos este greu de întreținut, iar tratamentele ce promit acest lucru sunt nenumărate, astfel femeile au început să opteze pentru produse pe care le au în casă pentru a își menține părul în cea mai bună formă.

Citește și: Se extinde lista afecțiunilor care permit prezentarea direct la medicul de specialitate și apar noi analize de laborator decontate

Ceaiul care te ajută să ai un păr de invidiat

Pentru a avea un păr de invidiat, sănătos și strălucitor, specialiștii au descoperit un tratament pe care majoritatea femeilor îl au în casă, mai exact un ceai ce vă va hrăni podoaba capilară cu toate vitaminele și nutrienții de care au nevoie. Multe persoane își doresc să își mențină părul sănătos și strălucitor fără a scoate din buzunar o sumă uriașă, iar ceaiul negru este ieftin și poate să înlocuiască produsele profesionale.

Ceaiul negru s-a dovedit a fi un foarte bun tratament pentru păr, acesta reușește să întărească firul de păr, să îl hidrateze, dar să îl și hrănească cu toate vitaminele de care are nevoie. De altfel, acest tratament natural este folosit și în cazul în care vă luptați cu mătreața, ajutând la eliminarea acesteia.

Ceaiul negru este folosit ca tratament natural pentru păr deoarece conține polifenol, tainuri, catechine și flavonoide, elemente ce elimină transpirația și țin departe mătreața.

Acest tratament poate produce colagen și elastină, care elimină excesul de grăsime. Elementele ce se află în compoziția acestui ceai ajută la reducerea căderii părului, fiind un remediu ieftin pentru problemele des întâlnite la diferite persoane.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Primele simptome ale depresiei: Cum îți poți da seama că cineva suferă de această afecțiune

Cum folosim acest tratament natural?

Pentru persoanele ce nu își doresc să stea foarte mult timp să își îngrijească părul, însă își dorește ca acesta să fie sănătos, ceaiul negru este soluția. Tratamentul natural pe care îl folosiți se face foarte ușor și rapid, astfel că nu trebuie să vă dedicați o zi întreagă îngrijirii părului. Ceaiul negru este folosit după ce ne spălăm părul cu șampon, astfel ne clătim părul cu el.

Pentru a face tratamentul avem nevoie de ceai negru, pe care îl amestecăm cu jumătate de litru de apă fierbinte, pe care îl vom lăsa la difuzat. După ce îl lăsăm la difuzat, ceaiul trebuie lăsat la răcit, după care acesta poate fi folosit pentru a ne clăti părul după șamponare, însă trebuie să avem grijă cu acesta. Pentru balsamul de păr, multe persoane aleg să folosească berea.

Citește și: Cum sa ai grija de sanatatea ta vara? Asa te protejezi mai bine!

Sursa: spynews.ro

 

 

Taguri: