Care este cel mai mare complex al Andrei Volos: ”Nu aveam deloc” Imagini cu fost concurentă de la ”Puterea Dragostei” înainte de operațiile estetice

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mar 2022, 12:25

Care este cel mai mare complex al Andrei Volos: ”Nu aveam deloc” Imagini cu fost concurentă de la ”Puterea Dragostei” înainte de operațiile estetice

Sursa: Instagram Andra Volos

Andra Volos a vorbit despre complexele ei și decizia de a apela la ajutorul medicului estetician.

Andra Volos și-a câștigat notorietatea după ce a participat la emisiunea fenomen de la Kanal D ”Puterea Dragostei”, acolo unde a ajuns foarte repede la sufletul telespectatorilor. Aceasta a avut o relație năbădăioasă cu Bogdan Mocanu, care s-a sfârșit. Șatena a vorbit despre complexele ei, fiind foarte bine cunoscut faptul că aceasta a apelat de mai multe ori la bisturiu, pentru a-și modela trupul după bunul plac.

Care este cel mai mare complex al Andrei Volos: ”Nu aveam deloc” Imagini cu fost concurentă de la ”Puterea Dragostei” înainte de operațiile estetice

De-a lungul timpului Andra Volos și-a schimbat aspectul fizic și nu mai este un secret că a trecut pragul medicului estetician de mai multe ori.

Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este foarte sinceră cu cei care fac parte din comunitatea sa online, împărtățind cu ei tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, internauții au luat-o la bani mărunți pe motiv că a exagerat cu operațiile estetice.

Citeste si: Andra Volos, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Primele imagini cu fosta concurentă de la Puterea dragostei după intervenția chirurgicală

Ultima operație la care Andra Volos a apelat fiind cea de liposucție, însă, aceasta a precizat că și înainte să se lase pe mâna esteticianului, imaginea sa era una aproape perfectă.

Ca sa le închidă gura răutăcioșilor, șatena a postat imagini mai vechi în care nu avea nicio intervenție estetică și susține că mama natură a fost darnică cu ea, fiind posesoarea unui posterior de braziliancă și a unei talii de viespe de când se știe.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Eram bine și fără nicio operație estetică. Mama natură”,  a scris Andra Volos pe pagina personală de Instagram, în dreptul imaginilor de arhivă, potrivit wowbiz. 

Aceasta a recunoscut că nu avea sânii deloc mari, astfel și-a dorit un implant mamar, iar astăzi se numără printre femeile cu cei mai voluptoși sâni din România.

”Sâni nu aveam deloc”,  a

mai spus Andra Volos pe rețelele de socializare.

Citeste si: Andra Volos, decizie fără precedent. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” vrea să părăsească țara: ”Mă mut din România!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.