Care este cel mai mare defect al Vlăduței Lupău. Abia acum a recunoscut Adi Rus totul: „Te-au filmat ăștia”

Autor: Lavinia Medrea

Care este cel mai mare defect al Vlăduței Lupău. Abia acum a recunoscut Adi Rus totul: „Te-au filmat ăștia”

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt împreună de mai bine de cinci ani și au împreună un băiețel, pe Iair. Abia acum soțul artistei a recunoscut care este cel mai mare defect al ei.

Cu puțin timp în urmă, Adi Rus a făcut o dezvăluire care spune multe despre Vlăduța Lupău. Ce a postat soțul artistei pe Instagram reprezintă cel mai mare defect al interpretei de muzică de petrecere! Iată despre ce este vorba.

Cel mai mare defect al Vlăduței Lupău

Atât Vlăduța Lupău, cât și Adi Rus sunt foarte transparenți în mediul online și încearcă să-și țină următorii la curent cu tot ce fac.

Nu cu mult timp în urmă, Adi Rus a postat un videoclip pe contul lui oficial de Instagram, care dezvăluie cel mai mare defect al interpretei de muzică de petrecere.

Sub formă de glumă, soțul artistei a postat câteva imagini care înfățișează un bărbat care doarme alături de soția lui și care, de fiecare dată când închide lumina, îi verifică meticulos mesajele partenerului de pe telefonul mobil. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, surprinsă în brațele unui alt bărbat! Cum a reacționat Adi Rus când a văzut imaginile cu soția sa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vlăduța Lupău, te-au filmat ăștia”,  a scris Adi Rus, alături de imaginile postate. Fanii s-au prins că este o glumă, dar poate fi și un adevăr despre cum se comportă Vlăduța Lupău în relația lor, iar cel mai probabil cântăreața este o persoană geloasă și protectivă.

Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adi Rus

Când Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au intersectat privirile, a fost dragoste la prima vedere.

Interpreta de muzică de petrecere cânta la un eveniment privat al unui fost profesor, iar printre invitați se număra și fostul fotbalist, care a abordat-o imediat cum a văzut-o. Cei doi s-au îndrăgostit instant unul de celălalt, iar de cinci ani de zile dragostea lor prosperă.

Citeste si: Vlăduța Lupău, vestea care a zguduit showbiz-ul românesc! Totul s-a întâmplat în mare secret. Fanii artistei nu s-au așteptat la așa ceva| Video

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut”,  a povestit Vlăduța Lupău.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.