Care este cel mai urât cadou pe care l-a primit Maurice Munteanu: „Evident că le-am aruncat, au ajuns la coșul de gunoi în 3 secunde”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 dec 2022, 01:55

Maurice Munteanu a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” care este cel mai urât cadou pe care l-a primit

Sursa: Captură KANAL D

Maurice Munteanu a recunoscut că s-a întâmplat de multe ori să primească tot felul de lucruri care să nu îl reprezinte. Care este cel mai urât cadou care i-a fost oferit?

Când vine vorba despre cadouri, Maurice Munteanu este de părere că oamenii ar trebui să mizeze pe simplitate, iar atunci când nu au inspirație, cel mai bine ar fi să se limiteze la un simplu „La mulți ani!”. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a primit o mulțime de cadouri mai puțin inspirate și care au ajuns imediat la gunoi.

Cel mai urât cadou pe care l-a primit Maurice Munteanu: „Era de la o persoană care mă cunoștea foarte bine”

Maurice Munteanu este foarte pretențios atunci când vine vorba despre cadouri și nu s-a ferit să spună că aruncă lucrurile care nu sunt pe placul lui. Întrebat care este cel mai urât cadou pe care l-a primit, juratul de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că a primit o cană de cafea, dar și un set pentru ceai, obiecte care au ajuns imediat la gunoi, având în vedere că erau de

proastă calitate și aveau un design care nu se încadra în preferințele lui Maurice Munteanu.

„Am primit, la un moment dat, culmea, de la o persoană care mă cunoștea foarte bine, cea mai urâtă cană de cafea. Era cumpărată dintr-o benzinărie cred. D-asta am spus și o să o mai spun. Decât să cumperi o tâmpenie cuiva, mai bine nu cumperi nimic și îi spui, din inimă, „La mulți ani!”.

De ce să nu îi cumperi o carte? Mi se pare cel mai frumos cadou pe care îl poți face. O carte. De ce trebuie să cumperi căni tâmpe de cafea? Am mai primit și un set, un duo pentru ceai. Ceva oribil, dintr-un porțelan grotesc, o culoare sinistră. De ce să faci cadourile astea? Nu le faci mai bine. Evident că le-am aruncat, au ajuns la coșul de gunoi în 3 secunde.
De ce să faci cadouri tâmpe. Mai bine nu mai faci”,
a adăugat Maurice Munteanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care este, de fapt, numele real a lui Maurice Munteanu? Tot ce nu știai despre juratul ”Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viața lui

Vorbind despre „cadourile” neplăcute primite de la viață, Maurice Munteanu a mărturisit că accidentul de mașină suferit de mama lui a fost cea mai dură lovitură primită în ultimii ani.

În plus, pandemia de coronavirus și nesiguranța generată l-au demoralizat pe Maurice Munteanu și l-au afectat puternic. 

„Cel mai urât cadou primit de la viață...în ultimii ani, dacă stau să mă gândesc la treaba asta, accidentul de mașină care i s-a întâmplat mamei mele, pe trecerea de pietoni. Acei 2 ani de zile care au coincis, din păcate, cu pandemia globală, care m-au speriat foarte tare. Îmi era foarte frică de faptul că ea nu o să își revină. Din fericire și-a revenit, din fericire este independentă, la fel de tonică, la fel de puternică. Asta cred că e momentul care m-a demoralizat, cutremurat și scuturat cel mai tare în ultimii ani.”, a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Maurice Munteanu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.