Care este conceptul de terapie ce stă în spatele salonului five massage?

Author: B.M.

Apreciat din ce în ce mai mult ca tehnică de relaxare și îmbunătățire a starii psihice generale, masajul este un tip de terapie care merită să fie folosit cât mai frecvent de fiecare dintre noi.

Prinși în rutina vieții de zi cu zi uităm adesea că nu trebuie să apelăm la masaj doar ca la o metodă pentru a  scapa de anumite dureri sau pentru a accelera recuperarea după un efort intens sau o accidentare. Masajul implică proceduri complexe ce pot fi asociate cu meditația și poate fi integrat într-o viziune menită să ne schimbe radical modul de a simți, a gândi și a ne raporta la viată, așa cum se întâmplă la salonul five massage.

Care este conceptul care stă în spatele viziunii salonului de masaj Five Massage?

Toate procedurile aplicate în acest salon se bazează pe o viziune holistică asupra individului, menită să ofere o terapie completă pentru trup și minte. Acoperind o gamă foarte diversificată de tipuri de masaj, salonul oferă clienților posibilitatea de a alege din multe tehnici de masaj pe aceea care corespunde cel mai bine nevoilor și dorințelor lor.

Fiecare tip de masaj vine cu o serie de avantaje pe care unii dinte beneficiari le cunosc deja sau pe care le pot afla direct de la personalul de aici. Astfel, pe lângă avantajele generale aduse de orice tip de masaj asupra sistemului muscular, circulator și nervos, merită să avem mereu în vedre și beneficiile pe care un masaj le aduce starii noastre de spirit. Anumite tipuri de masaj sunt realizate special pentru a reduce nivelul de stres, a elimina starea de anxietate și a contribui la detensionarea generală. Masajul stimulează producerea de endorfine, antrenând mereu o stare de bine. Întotdeauna după un masaj ne simțim revigorați, mai optimiști și mai plini de energie. În plus alegerea acestui tip de terapie poate contribui și la susținerea sistemului imunitar.

Apelarea la masaj în mod regulat ne ajută să ne detașăm și să ne integrăm mai bine în lumea agitată în care trăim.  Dacă lasăm ca tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru să ne afecteze oricare dintre cele  cinci planuri, respectiv psihic, fizic, spiritual, organic și somnul riscăm să ne pierdem echilibrul.

Masajul practicat în acest salon se bazează pe o filosofie holistică, conform căreia părțile unui întreg nu pot fi tratate separat, ci numai impreună. Astfel fiecare tip de procedură vizează să acționeze cât mai bine asupra oricăruia dintre aceste planuri, restabilind armonia întregului.

Care sunt cele mai intersante tipuri de masaj pe care merită să le încercați în acest salon?

Nu mai puțin de doisprezece terapii sunt disponibile la acest salon de masaj. Fiecare dintre ele se bazează pe o anumită tehnică, ce urmărește obținerea unor rezultate specifice. Toate sunt realizate de profesioniști cu experiență și cu atestate de practică medicală de acest tip.

Iată care sunt acele tipuri de masaj care merită să le încercați:

Masajul balinez

Este o tehnică terapeutică de masaj foarte veche, ce combină stimularea dinamică a punctelor de presiune cu manipularea blândă a acestora, conferind pacientului o stare de relaxare totală și câștigarea unui cât mai bun echilibru între minte și corp. Acest tip de masaj se aseamănă foarte bine cu masajul thailandez și urmărește activarea liniilor energetice ale corpului printr-un procedeu ce se aseamănă cu un ritual de relaxare.

Masajul la patru mâini

Acest tip de masaj originar din zona Tibet-ului necesită intervenția a doi terapeuți care aplică în mod concomitent o serie de tehnici specifice. Efectul generat de acțiunea a patru mâni va fi dublu, oferind senzații extraordinare și conducând la o stare de relaxare toatală și de rasfăț al tuturor simțurilor. La sfârșitul ședinței pacientul se va simți complete revigorat și plin de energie.

Masaj cuplu

Acest tip de terapie este unul care vă ajută să vă bucurați împreună cu partenerul de viață de momente deosebite de relaxare și reîncărcare energetică. Atmosfera pregătită va fi una romantică, acompaniată de aroma unor uleiuri esențiale speciale și de o muzică deosebită.

Masajul VIP

Acest tip de masaj combină cele mai avansate și cele mai eficiente metode de terapie, oferind paciantului o experiență unică, reconfortantă și relaxare deplină. Pot fi combinate diverse tehnici de terapie în funcție de solictări și de nevoi, totul fiind completat de aroma inconfundabilă a celor mai speciale uleiuri esențiale și de muzică ambientală.

Masaj meditație ghidată

Asociind tehnicile de masaj cu meditația, acest tip de terapie oferă o experiență completă pentru minte, corp și spirit. În prima parte va fi oferit un masaj, urmînd ca în cea de a doua parte clientul să beneficieze de o ședință specială de meditație ghidată. Efectul final va fi un trup revigorat și  restabilirea unui echilibru perfect între minte și corp.

În acest salon puteți beneficia și de oricare dintre tipurile clasice de masaj, precum masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj thailandez, masaj suedez, masaj anticelulitic, masaj capilar sau masaj facial. Tot ce aveți de făcut pentru a vă bucura de metoda de terapie dorită este să accesați site-ul Fivemassage.ro și să solicitați o programare.

 

Taguri: