Care este, de fapt, motivul atacului sângeros de la Brăila! Ce l-a determinat pe adolescentul de 15 ani să înjunghie un tânăr în parc

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 mai 2024, 14:21

Care este, de fapt, motivul atacului sângeros de la Bărila! Ce l-a determinat pe adolescentul de 15 ani să înjunghie un tânăr în parc

Sursa: pexels.com

Motivul pentru atacul cu macetă din Brăila pare desprins dintr-o scenă de film, însă este tristul adevărat al unei dispute dintre adolescenți care a escaladat într-un act violent șocant.

Un adolescent de doar 15 ani și-a pierdut controlul în parc, într-o zi obișnuită, transformând bucuria unei plimbări într-un coșmar pentru toți cei implicați.

Filmul atacului sângeros dintr-un parc din Brăila

Imaginile teribile din Parcul Monument din Brăila s-au desfășurat rapid: un tânăr scoate o macetă și se repede asupra altui adolescent, transformând liniștea în țipete și disperare.

În urma acestui act de agresiune, tânărul de 17 ani a fost adus de urgență în sala de operație, unde se luptă pentru viața sa în urma rănilor provocate de macetă. 

„Ar fi fost lovit în zona feţei cu un obiect înţepător-tăietor de către o persoană necunoscută, care se afla în trecere”, a transmis Gianina Niculae, purtător de cuvânt IPJ Brăila, potrivit Observator.

Citește și: Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„A avut o plagă în regiunea cervicală, treima superioară având o lungime de cinci centimetri şi profunzimea corespunzătoare traumatismului,” a mai spus și Dr. Cristisn Pricop, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Brăila:

Motivul pentru care agresorul s-a năpustit asupra adolescentului de 17 ani

Ce l-a îndemnat să acționeze într-un asemenea mod brutal? Motivul este atât de absurd pe cât este și tragic: victima s-ar fi ciocnit pur și simplu accidental de agresor.

O banală întâmplare, o mică greșeală care a fost răsplătită cu o reacție total disproporționată și violentă.

Citește și: Cine este tânăra care a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov! Devenise mamă în urmă cu puțin timp

Reacția autorităților nu s-a lăsat mult așteptată: eforturi intense de căutare și capturare a agresorului au fost întreprinse imediat, având în vedere gravitatea faptei.

Cu toate acestea, s-a descoperit că agresorul este și el un minor, ceea ce a dus la sancțiuni mai puțin severe decât s-ar fi așteptat mulți. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.