Care este, de fapt, motivul pentru care Amna și soțul ei au divorțat. Artista a dat cărțile pe față! Este cântăreața într-o relație în prezent?

Author: Madalina Maftei

Care este, de fapt, motivul pentru care Amna și soțul ei au divorțat! Artista a dat cărțile pe față. Cântăreața este într-o relație în prezent?

Sursa: Captură YouTube

Amna a spulberat toate miturile cu privire la divorțul de soțul ei. Artista a dat cărțile pe față la ”Detectorul de minciuni”.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România, vestea că a divorțat de tată copilului ei a stârnit multe controverse în spațiul public, mai ales că artista nu a oferit detalii despre motivul care a dus la ruptura dintre ei. Invitată la ”Detectorul de minciuni”, emisiunea o puteți urmări online, pe canalul de YouTube theXclusive, Amna a vorbit despre divorț, dar și despre statutul ei amoros.

A fost infidelitate motivul pentru care Amna a divorțat de tată fiului ei?!

Amna a fost întrebată de Oana Radu dacă principalul motiv al divorțului de soțul ei a fost infidelitatea acestuia. Artista a dezvăluit că nu știe dacă a fost înșelată, însă au existat speculații, dar unul dintre cele mai puternice motive care a dus la separarea lor a fost orgoliul.

”Nu știu, habar nu am, supoziții cred ca au fost de ambele părți, dar eu cred că cel mai mult a fost orgoliu. Suntem foarte orgolioși. Adică, fiecare are părerea lui. M-am schimbat foarte mult, vorbesc despre mine, nu sunt în măsură să vorbesc despre el, cu siguranță, eu m-am schimbat foarte mult, cred că nu aș mai suna acum persoana cu care sun, cred că s-ar ruga în genunchi să-l caut...m-am

schimbat foarte mult. Eram non-stop împreună, nu cred că aș fi avut ce să-i mai spun”, a spus Amna despre relația cu fostul ei soț, la Detectorul de minciuni.

Amna a precizat că își petrecea tot timpul cu soțul ei, lucrau împreună, făceau totul împreună, iar asta le-a dăunat foarte mult. Artista a mărturisit că nu ar mai repeta această greșeală niciodată, iar meseria nu trebuie împărțită niciodată cu partenerul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Amna, momentul adevărului: "Nu aș fi avut curaj niciodată în viața mea dacă nu cântam în fiecare noapte în cafenele pe 100 de lei ca și cum era ultimul meu recital"

Este Amna într-o relație în prezent?

Amna nu a scăpat de întrebarea care se află pe buzele tuturor.

Artista a divorțat de o bună perioadă de timp, iar toată lumea se întreabă dacă există un bărbat în viața ei în acest moment. Cântăreața a precizat că nu este într-o relație și nu știe dacă își dorește să-și refacă viața.

”Nu, nu sunt! Băi, eu după divorț nu am cutat să-mi refac viața, în primul rând, eu a căutat ca băiețelul meu, David, să fie cât mai bine după un astfel de eveniment și am zis așa: munca e muncă, trebuie să întrețin copilul și copilul trebuie să fie

sănătos psihic și o relație nu a mai avut loc, am încercat să ne punem pe noi pe picioare și lucrurile astea vin sigure de la sine dacă tu ești bine”, a mai spus artista.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce i-a spus David Amnei despre războiul din Ucraina. Declarații tulburătoare ale cântăreței despre fiul ei