Care este, de fapt, motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit: ”Părăsită sau înșelată?” Anda Adam a dezvăluit totul, după 10 ani

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 oct 2023, 06:15

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul despărțirii”

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a dezvăluit, în sfârșit, la un deceniu de la separarea de Victor Slav, care a fost motivul pentru care și-au spus adio.

Anda Adam, prin natura meseriei sale, a reușit mereu să păstreze o barieră între viața privată și cea profesională, drept urmare, nici acum, la 10 ani de la despărțire, nu este cunoscut adevăratul motiv pentru care cântăreața și Victor Slav au decis să meargă pe drumuri separate, după șase ani de relație. Invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anda a vorbit, în sfârșit, despre subiectul care a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor.

Care este, de fapt, motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit

Chiar dacă nu-i place să vorbească despre acest subiect și niciodată nu a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Victor Slav, a venit momentul în care Anda Adam dă cărțile pe față!

Întrebată de Denise Rifai dacă a fost părăsită sau înșelată, Anda Adam, ușor reținută, a dezvăluit că lucrurile între ea și fostul partener nu mai funcționau de multă vreme și avea îndoieli în privința lui, ea fiind mai mult plecată de acasă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Anda Adam soț. Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit pentru a doua oară

Artista a recunoscut, în final, că a fost părăsită, decizia i-a aparținut exclusiv fostului partener.

”Foarte grea întrebarea! Noi nu am vorbit niciodată despre motivul despărțirii, real, pot să spun doar că lucrurile nu mai erau ce trebuia.

Întotdeauna, un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație, pentru că aveam și îndoieli, eram și foarte mult timp plecată. Lucrurile nu se mai întâmplau deja ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.
Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna că intimitatea trebuie să rămână intimitate, așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru bun ce s-a întâmplat. (n.r Ați fost părăsită sau înșelată?) Părăsită! Decizia i-a aparținut”,
a dezvăluit Anda Adam despre relația cu Victor Slav, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Anda Adam carieră. Cum și-a început cântăreața cariera muzicală și care este motivul pentru care nu a mers la Harvard