Care este, de fapt, motivul pentru care Serena Williams a amânat să-i dezvăluie fiicei sale că este însărcinată, înainte de Met Gala. Fosta tenismenă urmează să devină din nou mamă, la 41 de ani

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 feb 2024, 04:00

Serena Williams, însărcinată pentru a doua oară

Sursa: Facebook Serena Williams

Legenda tenisului american, Serena Williams, urmează să devină mamă pentru a doua oră, la 41 de ani. Anunțul a fost făcut de sportivă la Met Gala.

Câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a anunțat că ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, îşi măresc familia, la Met Gala, în urmă cu o săptămână. Fosta tenismenă a ascuns sarcina de fiica sa, motivul fiind unul incredibil.

Serena Williams, însărcinată pentru a doua oară

Serena Williams, legenda tenisului american, este însărcinată cu cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Vestea a fost dată de fosta tenismenă la Met Gala, evenimentul care marchează deschiderea anualei expoziții de obiecte vestimentare din cadrul institutului de costume, la care sunt prezente nume celebre din showbiz.

Citește și: Legenda tenisului american, Serena Williams, a fost botezată ca Martor al lui Iehova: "Pentru mine este important"| Video

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”,  a scris Williams pe Instagram cu fotografii în care apare cu burtică de gravidă.

Serena Williams, care s-a retras din tenis după US Open de anul trecut, şi Ohanian au o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sportiva a decis să țină ascunsă sarcina până la evenimentul somptuos, mai ales de fiica sa, despre care a mărturisit că nu știe să țină un secret, de aceea nu i-a spus că va avea un frățior sau o surioară.

La Met Gala, Serena a purtat o rochie Gucci şi bijuterii Tiffany. Într-un interviu pe covorul roşu cu LaLa Anthony pentru Vogue, Williams a declarat că a fost încântată să împărtășească în sfârșit marele ei secret cu lumea, potrivit as.ro.

„Mă simt bine acum. Pot să respir”,  a spus Williams.  „Nu mai trebuie să mă mai ascund”.

Citește și: Serena Williams s-a botezat la 41 de ani. Cultul din care face parte tenismena interzice petrecerile aniversare

Fosta tenismenă a postat și un clip impresionant în mediul online în care anunță sarcina. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să mai facă un copil, mai ales după complicațiile cu care s-a confruntat la prima sarcină, atunci când a fost pe cale să-și piardă viața.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?