Care este, de fapt, relația dintre Cătălin Bordea și Olga Barcari! Frumoasa brunetă a dat cărțile pe față: „E mai mult de atât”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 feb 2024, 17:39

Care este, de fapt, relația dintre Cătălin Bordea și Olga Barcari! Frumoasa brunetă a dat cărțile pe față

Sursa: Instagram Olga Barcari/Cătălin Bordea

Relația dintre comediantul Cătălin Bordea și frumoasa Olga Barcari a stârnit multe curiozități în lumea mondenă, dar și printre internauți. Într-un final, hairstylista a dat cărțile pe față.

După despărțirea de soția sa de 11 ani, Cătălin Bordea a început o călătorie dificilă către refacere și echilibru emoțional. După ce fosta sa soție și-a refăcut viața alături de prietenul său cel mai bun, Bordea s-a confruntat cu dificultatea de a se adapta la noul său statut și a apelat la ajutor specializat pentru a depăși această perioadă delicată și a evita căderea în depresie. 

Olga Barcari, despre relația cu Cătălin Bordea

Cu doar o lună în urmă, Bordea a apărut în public alături de Olga Barcari, alimentând speculațiile cu privire la o posibilă relație romantică. Recent, Olga Barcari a venit cu propriul răspuns, aducând lumină asupra întregii situații.

Într-un interviu recent, Olga Barcari a subliniat că relația dintre ea și Cătălin Bordea este cu adevărat doar una de prietenie.

Aceasta a adăugat că înțelege dificultățile prin care trece Bordea în urma divorțului și că a decis să fie alături de el în calitate de prietenă, oferindu-i suportul necesar în această perioadă complicată.

„A fost o nebunie acum o lună. Nu foarte bine (n.r. îl cunoaște), dar l-am observat. Este mai mult decât arată la televizor, este mult mai mult, este un bărbat boem, educat, cult, citește foarte mult, este doxă de carte, poți să vorbești pe orice subiect, e minunat.

E și moldovean, e și de treabă, cu sufletul foarte mare, empatic”, a declarat Olga Barcari într-un interviu. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Livia și Spike s-ar fi mutat împreună! Cum a reacționat Cătălin Bordea la aflarea veștii: „Mai tare m-ar interesa”

Comediantul clarifică zvonurile legate de relația sa cu Olga Barcari

După ce au petrecut Revelionul împreună, în mediul online au apărut speculații cum că cei doi ar forma un cuplu.  Bordea a ținut să clarifice situația. 

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta.

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost surprinsă sărutându-se cu un artist cunoscut „Ne mai și sărutăm, care este problema?” Cine este misteriosul bărbat

Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a spus Cătălin Bordea, acum câteva săptămâni, pentru Cancan.ro.