Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Soția artistului, scandal cu fostul impresar: "Se pregătea de înmormântare"

Author: Marina Ionescu
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.
Sursa: Facebook

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, se află în stare gravă la spital. Care este starea de sănătate a artistului?

Benone Sinulescu are probleme de sănătate, artistul este acum internat la spital. Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, a făcut publice toate informațiile despre stare de sănătate al cântărețului. Însă, soția lui Nea Beni susține că acesta a transmis presei informații false. 

Citeste si: CITEȘTE: REACȚIA Irinei Loghin după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. Ce a spus cântăreața?

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, a spus că artistul a fost găsit inconștient în casă, însă soția lui Benone Sinulescu susține că acesta minte.

Elena Sinulescu a spus că Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci doar a căzut, motiv pentru care nu și-a dorit să fie internat. Dar pentru că starea de sănatate a artistului s-a degradat în cursul zilei de sâmbătă, în urma unor discuții purtate cu un medic universitar de la Spitalul Județean Arad, artistul a mers

la o reevaluare în cadrul unității medicale.

Citeste si: AFLĂ: SOȚIA lui Benone Sinulescu, adevărul despre starea de sănătate a cântărețului. Ce se întâmplă cu interpretul în vârstă de 84 de ani?

"Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.

In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu., a transmis Elena Sinulescu.

 

Ionuț Pavel, detalii despre starea de sănătate a artistului

În cadrul unei emisiuni televizate, Ionuț Pavel a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a artistului.

Potrivit  Capital.ro, fostul impresar susține că există persoane care spun că artistul ar fi ajuns inconștient la spital pe când alții susțin că el s-ar fi dus conștient pe mâinile medicilor. În acest context, el a decis să spună tot adevărul pe care îl știe despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.

”Într-un anumit moment era cineva care posta pentru dânsul, era mai puțin împrietenit cu Facebook-ul, posta acele poze (n.r. referitoare la pozele cu agricultura). Eu am aflat vineri, nu joi. M-a sunat Traian Ilea să îmi spună că maestrul a căzut și a fost internat într-o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad. Mi s-a spus ca era în pat, sedat, cu pamperși pe el. Când cineva cade, trebuie dus la urgență. Din aprilie începea sa facă puseuri de tensiune.

Am luat legătura cu toți prietenii pe care îi știam, se făcuse târziu. A doua zi de dimineață l-am sunat pe nepotul lui, nu mi-a dat nicio informație”, a spus fostul impresar al artistului.

Citeste si: Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconştient în casă

Bărbatul a mai precizat că între timp a aflat că starea de sănătate a artistului s-a degradat complet, iar familia se pregătea deja de înmormântare.

”Ajungând prin cineva din Arad la una din persoanele din clinică, am aflat că nu era așa bine și familia se pregătea de înmormântare. Am luat hotărârea împreună cu un grup de prieteni, fiind vorba și de preot și de Traian Ilea și Valeria, să ies cu un material către presă. (…) La 15.55 a fost dus la unitatea de primiri urgențe”, a mai povestit bărbatul la TV.

După ce soția artistului a tansmis informații despre starea de sănătate a soțului su, fostul impresar a spus că aceasta a transmis informații diverse, el sperând că a făcut o greșeală doar din dragoste.

”Faptul că dânsul trebuia să ajungă la urgență, ăsta e primul lucru pe care trebuia să îl facă. (…) Niște informații îmi spun că a ajuns acolo inconștient, altele spun că era conștient”, a adăugat el.