Care este, de fapt, talismanul protector al fiecarei zodii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2021, 06:50
Talismanul protector potrivit fiecarei zodii Foto(4)
Talismanul protector potrivit fiecarei zodii

Fiecare zodie are un talisman cu proprietati protectoare si tamaduitoare.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit pietre si cristale, drept talismane sau amulete, fie pentru a le aduce noroc, fie pentru a se proteja de energii negative sau chiar pentru a se vindeca de anumite afectiuni.

Talismanul protector potrivit fiecarei zodii

Pietrele si cristalele cu proprietati speciale tamaduitoare au fost folosite inca din trecut, de mari imparati sau de faraoni si apoi oamenii simpli din popor au preluat acele obiceiuri.

Pe de alta parte, vracii au folosit propritatile tamaduitoare ale pietrelor, in functie de fiecare zodie in parte.

In prezent, oamenii inca folosesc puterile valoroaselor pietre si cristale, purtandu-le asupra lor sub diverse forme, bijuterii, obiecte decorative pentru casa sau birou, fie pentru protejarea impotriva energiilor negative, fie pur si simplu pentru a le aduce noroc.

Berbec- Talismanul norocos: Carneol

Nativii zodiei Berbec sunt persoane active, cu spirit intreprinzator, comunicative, dornice de permanenta schimbare, amatoare de lux si aventura. Pentru zodia Berbec este specific carneolul, care are proprietati protectoare, dar si stimulative, aducand incredere sporita in sine. Acesta protejeaza impotriva furiei, a energiilor negative, invidiei, elimina stresul, calmeaza, echilibreaza organismul si aduc prosperitate.

Alte pietre cu rol protector pentru zodia Berbec sunt: Jasp rosu, Citrin, Pirita, Granat.

Taur- Cristalul norocos: Malachit

Nativii din zodia Taur sunt guvernati de Venus, planeta care aduce dezvoltare pe plan artistic, dragoste de arta, dar si inclinatie catre activitati sportive sau culinare.

Pentru zodia Berbec este talismanul specific este Malachitul, o piatra de culoare verde, supranumita si "piatra tansformarii", care inspira pe cel care o poarta sa lupte pentru implinirea propriile sale idealuri si visuri.

Totodata Malachitul sporeste capacitatea de creatie si aduce echilibru interior de care nativii din zodia Taur au frecvent nevoie.
Alte cristale protectoare pentru zodia Taur sunt: cuart roz, rodonit, cuart fumuriu, ametist, aventurin, calcedonie.

Gemeni- Cristalul protector: Agat

Nativii din zodia Gemeni sunt guvernati de Mercur, care le confera tandrete si sensibilitate, dar si abilitati de comunicare si simt artistic.

Talismanele energetice norocoase ale zodiei Gemeni sunt pietrele ne culoare galbena si violet. Agatul are numeroase proprietati benefice asupra celor care il poarta, precum: fericire, impacare sufleteasca, iubire, echilibrul emotional si spirit artistic.

Alte pietre norocoase pentru zodia Gemeni sunt: aventurin, citrin, carneol, ochi de tigru, cuart roz.

Rac- Talismanul protector: Piatra Lunii

Zodia Rac este caracterizata in general de mult romantism, sensibilitate, dar si emotii puternice.

Talismanele cu proprietati tamaduitoare si protectoare ale zodiei Rac sunt cele care indeparteaza energiile negative, aduc armonie si echilibru, calm si tarie de caracter.

Culorile specifice zodiei sunt reprezentate de alb, argintiu și albastru. Astfel ca talismanul numit Piatra Lunii aduce echilibru interior, emotional si hormonal, atrage norocul si belsugul si prosperitatea spirituala.

Alte pietre norocoase pentru zodia Rac sunt: aventurin, agat alb, calcedonie, sau onix alb.

Leu- Talismanul norocos: Piatra Soarelui

Nativii din zodia Leu sunt caracterizati de o vointa de fier, daruire, dorinta de munca, ambitie, altruism, mult entuziasm, dar și o doza mare de egoism.

Talismanul protector specific zodiei Leu este "Piatra Soarelui", care ajuta la eliminarea temerilor si a energiilor negative acumulate, aducand purificare, echilibru si calm. Piatra Soarelui amplifica energiile pozitive pe toate planurile, creste puterea de munca, pofta de viata si optimismul.

Culorile caracteristice zodiei Leu sunt: portocaliu, auriu, galben, iar alte pietre energetice specifice zodiei sunt: labradorit, jad, carneol, citrin, ochi de tigru, pirita, granat.

Fecioara- Talismanul tamaduitor: Opal

Nativii din zodia Fecioara sunt guvernati de planeta Mercur. Acestia sunt caracterizati de ambitie, exigenta, responsabilitate, optimism. Talismanul protector pentru aceasta zodie este Opalul, care aduce energie pozitiva, iubire, armonie, echilibru interior si indeparteaza oboseala, energia negativa si pesimismul.

Culorile specifice zodiei sunt: bej, verde, galben, maro, bleumarin. Opalul este cristalul schimbării, care poate atrage energiile întregului curcubeu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alte pietre protectoare pentru zodia Fecioara sunt: jad, citrin, granat, calcedonie, cuart fumuriu, hematit, sodalit, carneol, jasp dalmatian si piatra lunii.

Balanta- Cristalul protector: Amazonit

Nativii zodiei Balanta sunt guvernati de planeta Venus si astfel sunt caracterizati prin putere, prin bun gust, capacitatea lor de a lua decizii, spirit artistic desavarsit, dragoste pentru arta, pentru frumos, adaptabilitate. Cristalele energetice protectoare pentru zodia Balanta sunt cele in nuante de verde, tucoaz si roz, aducand energii pozitive, calmante, care alunga grijile si temerile si aduc liniste, pace sufleteasca.

Piatra caracteristica Balantelor este: Amazonitul, care alunga teama si haosul, aducand pace interioara si echilibrul de care aceste zodii au de multe ori nevoie si totodata stimuleaza capacitatea de autovindecare a organismului, sporeste creativitatea si longevitatea.

Alte cristale protectoare pentru zodia Balanta sunt: jad, cuart roz, jasp rosu, citrin, crisocola, malachit.

Scorpion- Talismanul protector: Onix

Nativii din zodia Scorpion sunt guvernati de Marte, care le confera o personalitate puternica, magnetica, misterioasa, sensibilitate si chiar un oarecare spirit malitios.

Cristalele si pietrele protectoare pentru zodia Scorpion sunt in nuante de: maro, negru sau rosu inchis. Piatra protectoare pentru zodia Scorpion este Onixul, care aduce celor care o poarta incredere, siguranta si energie pozitiva. De asemenea Onixul ofera de a vindeca ranile interioare, puterea de a merge mai departe, dar si protectie impotriva atacurilor energetice.

Alte cristale protectoare pentru zodia Scorpion sunt: turmalina neagra, granat, acvamarin, ochi de pisica, obsidian, bronzit.

Sagetator- Cristalul norocos: Turcoaz

Nativii Sagetator sunt guvernati de Jupiter, planeta care amplifica generozitatea, spiritualitatea, demnitatea, corectitudinea, pofta de viata. Culoarea specifica zodiei este albastrul regal, iar piatra protectoare este: turcoazul, sau piatra vietii si a norocului. Această piatra atrage dragostea si aduce curaj celor care o poarta, creste nivelul energetic pozitiv.

Alte cristale protectoare pentru zodia Sagetator: sodalit, acvamarin, fluorit, piatra soarelui albastra, turmalina, ochi de soim.

Capricorn- Piatra norocoasa: Jasp Rosu

Nativii din zodia Capricorn sunt guvernati de Saturn, planeta care sporeste dorinta de securitate, perseverenta, curaj si dorinta de echilibru. Culorile energetice ale acestei zodii sunt: negru, rosu intens, violet intens sau albastru.

Cristalul ce caracterizează zodia Capricornului este Jaspul rosu, supranumit și "piatra consilierilor", care ajuta la eliberarea stresului, la indepartarea energiilor negative, stimuland iubirea, echilibrul si dorinta de cunoastere.

Alte pietre protectoare potrivite zodiei Capricorn sunt: granat, piatra soarelui albastra, cuart fumuriu, onix, cristal de stanca, sau cuart roz.

Citeste si: Pietre pretioase in functie de zodie! Uite care sunt rocile care absorb energiile negative!

Varsator- Talismanul protector: Ametist

Nativii zodiei Varsator sunt guvernati de Uranus, planeta ce sporeste unicitatea, dorinta de transformare, imaginatia, altruismul si onestitatea. Culorile specifice zodiei sunt reprezentate de albatru deschis, violet și verde deschis.

Talismanul protector pentru nativii Varsator este: Ametistul. Acesta are puterea de a alunga temerile, de a respinge energiile negative si de a ascuti mintea. Pe vremuri, vracii foloseau ametistul cu scopuri oculte, pentru sporirea simturilor. Ametistul aduce pace, armonie celor care il poarta asupra lor, amplificand capacitatea de autovindecare a organismului.

Alte cristale protectoare pentru zodia Varsator sunt: acvamarin, lapis lazuli, sodalit, turcoaz, agat albastru, fluorit.

Pesti- Cristalul protector: Aventurin

Nativii din zodia Pesti sunt guvernati de Neptun, planeta care favorizeaza simturile, premonitiile, imaginatia, sensibilitatea.
Culorile specifice zodiei Pesti sunt: albastru, bleumarin, vernil, violet. Aventurin, alunga energiile negative, amplifica simturile si confera claritate gandurilor, curaj, spirit de aventura, luciditate si atrage dragostea. Aventurinul este supranumit si "piatra oportunitatii", aducand noroc, bogatie si belsug.

Alte talismane protectoare pentru zodia Pesti: agat mov, sodalit, turcoaz, fluorit, hematit, ametist.

 

Taguri: