Daciana Sârbu are o familie cu care se mândrește alături de soțul ei, Victor Ponta, iar în anul 2020, aceasta s-a mărit cu încă un membru, fetița lor Maria, pe care au adoptat-o și care s-a integrat perfect în familie.
Familia Dacianei Sârbu s-a mărit în urmă cu trei ani
Daciana Sârbu are o relație longevivă cu fostului prim-ministru al României, Victor Ponta, iar cei doi au o familie cu care se mândresc cu fiecare ocazie pe care o au.
Andrei este băiatul pe care Victor Ponta îl are cu Roxana Ponta, fosta lui soție, însă mariajul acestora s-a încheiat la un an după nașterea băiatului, mai exact în anul 2003.
Daciana Sârbu și Victor Ponta au ținut foarte mult ca cei doi copii ai lor să fie implicați în acest proces și să își exprime toate sentimentele legate de această dezvoltare a familiei lor. În urma discuțiilor, Andrei a spus că este foarte încântat să își ofere camera pentru a avea parte de încă un frate sau o soră, iar Irina și-a exprimat dorința de a fi o soră mai mare.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
După o perioadă lungă de așteptare pentru certificatul de părinți adoptatori, Daciana Sârbu și Victor Ponta au consultat direct lista de copii greu adoptabili deoarece aceștia și-au dorit doar să îndeplinească dorința fetei lor, Irina, mai exact să aibă o surioară.
Cine este tatăl Dacianei Sârbu?
Daciana Sârbu a intrat în politică la doar 19 ani, sub aripa tatălui său, Ilie Sârbu, ce are o carieră politică cu care se mândrește și după terminarea acesteia, fiind de două ori ministru al Agriculturii și de trei
ori în postul de senator. Deși acestea sunt funcții importante în Parlament, Ilie Sârbu a fost și președinte al Senatului și al Consiliului Județean Timiș, toate acestea în 23 de ani de carieră, după care a decis să pună punct acestei părți a vieții sale.Ilie Sârbu și-a început cariera politică în anul 1993, atunci când a ocupat rolul de vicepreședinte al Organizației Timiș a PDSR, urmând ca în anul 2001, la 8 ani după intrarea acestuia în politică, să avanseze în funcția de membru în Biroul Coordonator Central al PSD. Din acest moment al vieții sale, cariera lui Ilie Sârbu a fost în ascensiune, în anul 2004 fiind președinte al PSD Timiș, urmând ca în anul 2005 să devină vicepreşedinte al PSD.
Citește și: Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de RETRAGEREA din viata politică!
După 5 ani în care a fost vicepreşedinte al PSD, Ilie Sârbu a primit funcția de lider al grupului parlamentar PSD din Senat şi membru în Consiliul Naţional al PSD. În perioada 2001-2004, acesta a fost ales și în funcția de ministru al Agriculturii în primul Guvern Boc, până în anul 2009, relatează hotnews.ro .